-
Merhabalar arkadaşlar. Bu başlık altında 2021 Kaymakamlık çalışmalarımıza start verelim. Başlıkta bol bilgi ve yönlendirici işlere el atalım. Birbirimize yardımcı olalım.
Hepinize verimli ve hayırlı bir çalışma diliyorum. @antimülakat
-
Merhaba arkadaşlar ben Halkbank'ın en son ilanini kaçırdım sizce bu yılda alım yaparlar mi fikriniz nedir? (Sorma sebebim bu yıl alım yapmazsa sanirim yaş sınırina takilacagim) cevaplarınız için simdiden teşekkür ederim.
-
2020 yılı için süreç henüz tamamlanmadıysa da, bu yıl hazırlanacak olan arkadaşlar, bence burada yerimizi alalım.
Geçen yıl sınava girmiş olan arkadaşların da tavsiye ve yorumlarınızı bekleriz.
Herkese başarılar.
-
Arkadaşlar merhabalar,Erzurum tercih eden var mı? Tercih ettiyseniz puanınız nedir?
-
GUY sınavı için Online Soru Çözülecek yer Tavsiyesi olan var mı?
-
Puanlari buraya toplayabiliriz.
En azindan 20 ekime kadar bir fikir edinmis oluruz -
eskileri kullanmayalım arkadaşlar. çok bilgi kirliliği var ve bilgilere ulaşma zor.
-
Arkadaşlar KPSS'den ziyade ben kurumların kendi yapmış oldukları sınavların genel kültür ve genel yetenek kısımlarına hazırlanmak için çözümlü bir soru bankası arıyorum. Örneğin ; Sayıştay, İdari Hakimlik vb... Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim hepimize iyi çalışmalar.
-
arkadaşlar link vesaire biy gelmedi saat de geldi. Giren varmı mülakata
-
13.00 ra kadar vakıf katılımda cvnizi doldurun sürece devam etmek istiyorsanız diye mesaj geldi tele. Ben zaten doldurmuştrum genel bir mesaj mı. Herkese geldi mi geçen?
-
ne zaman açıklanacak bilen varmı. nerden kontrol edilecek
-
Piyasada hiç kaynak yok var mı önerebileceginiz kaynak arkadaşlar
-
The world's most popular English language test for higher education and global migration, accepted by over 10,000 organizations worldwide, can be the key to achieving your academic and professional goals.
We provide requisite assistance to those who, for one reason or another cannot take the test or obtain the desired score demanded by institutions, employers or embassies.
Telegram: Registraboard
Find out more -->https://www.ieltsboard.com/ -
Halk bankası servis görevlisi sınavına Ankara kaç kişi alacak bilen var mı bir de Ankara taban puan olarak kaçla kapatır?
-
Arkadaşlar merhaba şuan garanti bankası nın 31 mart'a kadar müfettişlik başvurusu var. Başvuranlardan sınav daveti alan var mı acaba?
-
Vakıf katılımın yazılı sınavına girdim acaba sonuçlar ne zaman açıklanır, ne zaman mülakata çağırırlar ayrıca il ve pozisyon tercihimiz var mı?
-
Böyle bir sınav vardı arkadaşlar bilir misiniz? Neden artık açılmıyor? Halbuki sınav yönetmeliği halen daha yürürlükte, yani alımın sınavla yapılması gerekiyor. Ben mi yanlış biliyorum?