2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@reagan o zaman 8 yalnış 1 muallak oluyo
-
Bu yıl nedir bu bekletme ya hu...
-
Tüm muallakları yanlış saydım ve yanlışlarla 78 falan yapıyor umarım istanbul çok yüksek kapatmaz
-
Ankara için tahmini olan var mı? Genel cevremden edindiğim bilgi herkes 80 civarı yapmış. Ankaradakilerden ses yok ?
-
gini katsayısındaki doğru yanıttaki rakam kaçtı ? en düşük olan mıydı en yüksek mi
-
@davetsiz en düşük olan yanlış hatirlamiyosam 0.5 ti
-
@davetsiz en düşük olan en adaletli diye biliyorum
-
Hatalı soru olursa noluyor acaba ?
-
@abba10 kurum kafasına göre seçiyor birini devam..
-
soru-cevap faslını biraz biraz bitirdik sanırım...sıra il taban puanlarına geldi ...GİB açıklasaydı bizde bu kadar uzatmayacaktık açıklasaydı dağılıp gidecektik ne güzel...
-
Benim tahminim İstanbul 74_76 arası
-
ERZURUM tahminine ne diyorsunuz, arkadaşlar?
-
@davetsiz ne çıkarsa bahtımıza yani
-
Konya ne olur acaba?
-
Açıklansa ya artık. Gib'in sitesiyle kotamı doldurdum resmen. Sorular garip, sonuçlar açıklanmıyor. Bu 2016 puanları ne bereketsizmiş
-
@brkmrv kaç netin olursa olsun gel. 100 kere çözdüğün soruyu 101. defada yanlış yapmış olsan da gel. İster 72 ister 83 yap. Yine gel
-
@economistic borç faiz ödemeleri kesin dolaysız yanı öylemi
-
@endeks 0.5 den küçük yoktu dimi 0.4 varmış gibi hatrladım siz 0.5 i hesaplayarak verilerle doğru diyorsunuz die sanıyorum
-
@mehlikasultan hocam erzurum için mi girdiniz, bende aynı sekilde erzurum bekliyorum. Çok yüksek kapatacağını sanmıyorum.
-
Arkadaşlar olağan üstü yollarda kanun yararına bozma dan başka şıklar neydi? Temyiz olarak değişti ama sanki diğerleri değildi ? Arkadaş yazınca merak ettim