GUY Afyon
-
Afyon düşünenler burda toplanalım.
-
Yok mu Afyon yazacak forumda? Kaçla kapatır ne düşünüyorsunuz?
-
ben de yazıcam sanırım . Sizlerin puanları nedir ? Afyon' lu musunuz ?
-
@derbeder31 evet Afyonluyum 83.5'le yazacam. Sizin puan kaç?
-
Ben de 82.2 puan başvuracağım. Umarım daha yüksek kapatmaz.
-
@sergi 81-82 bandının altına düşmez diye düşünüyorum daha yukarısı da olabilir.
-
kaç kişi alıyordu afyon 10 mu
-
@cenkk dostum 12 bin nüfsulu bi ilçeden bahsediyoruz 81 abartı olur
-
Abartıosunuz gerçekten
-
82,78 le Afyon ya da Urfa yazacağım
-
@derbeder31 geçmiş yıllara göre konuşsak dediğiniz doğru. bu sene sıralama farkı ve 10 kişi alım olması tedirgin ediyor. ayrıca Afyon'un nüfusu 700 bini aştı. Sadece Afyon'da yaşayanlar tercih etse bile yine dediğim rakamlara ulaşır diye düşünüyorum.
-
Afyon kesinlikle yüksek kapatacak aksini düşünene numaramı vereyim sonuç açıklanınca görüşelim
-
@işsiztarzan Rize ve Afyon en az 82-83 arası kapatacak. Büyükşehirlerden de sadece Ankara bu rakamlarda kapatır.
-
Afyona yakın çok il var yazan çok ben de yazmaktan vazgeçicem sanırım
-
Guy tarihinde hic bir zaman ankara yi es gecersek 80 ustu kapatmamistir iller . Bu sene de aynisi olacaktir tahminimce en yuksek kapatacagi puan araligi 79 80 araligi olur. Cok il oldugundan dolayi dagilimlar farkli olacak kanımca
-
İnanmayın şu tarzana geçmiş mesajlarına bakın nası spekülasyon yapıyor her hafta farklı bi ile yorum yapıyor geçmiş mesajlarına bakın. Moderatörlere yazdım ama atmadılar bunu.
-
Boşboşuna bence insanları kandırmayın
-
Tahminime göre en yuksek puanla kapatacak il izmir ile ankara olur onlarda 80 81 gibi kapatir geri kalanlar dagilir diger illere zaten onemli olan düşük kapatacak illeri bulmak düşük puanlilar icin yuksek puan alanlar rahat.
-
@ibra karar veremediğim için farklı illere yazıyorum spekülasyon yapsam bir il için yazardım insaf ya
-
@hazals ben 83.5 puanla Afyon'dan korkuyorum. Rize ve Artvin'de Karadeniz'de açılan sadece 2 il olduğu için ve kontenjanları 5 kişi olması nedeniyle yüksek kapatabilir. Ankara ve İzmir dışında.