THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
@elahmet al benden de o kadar.. aynı durumdayız.. bi tek ales yok bende.. napacagiz bilmiyorum.. elim telefonda guy çalışmam gerekirken malesef odaklanamiyorum..
-
@brifing yok hocam, diğer yerler mail atıyor o maille bi sisteme giriş yapıyorsun, kopya olayına karşı da bilgisayar kamerası kayıt yapıyor. yani evdeki bilgisayarından çözmüş oluyorsun. bu tarz bişey çok daha iyi olurdu. Hem masraf hem zaman açısından. Bi çok kişi için kalkıp oaralara gitmek zor oluyordur eminim.
Ama sistemleri bu tabiki,yapacak bişey yok. -
mail alan var mıı?
-
@End-Müh dogru hocam mantikli olur aslinda ama bu gel gitteki masraflarin fazla olmasi en iyi thynin isine geliyordur sanirim : )
-
@brifing mantıklı tabi
-
Sorular mantık sorusu bildiğin iq teslerindeki sorular yani türkçe aorularida var ama sil bilgisi yada anlama yonelik bisey değil bu sinav tamamen sayısal zeka ya yönelik 2015 te sinavi gecememistim.bakalim bu sefer nasıl olacak hayırlı si
-
Mail alan var mı?? Sabrım taştı
-
mail hala gelmedi:/ telefondaki bayan mailler atılmaya başlandı demişti halbuki anlamadım bu insanları oyalama neden
-
@elifsah bence yarına kaldı..
-
@angarabebesi bir önceki attıkları mail de 19:46da gelmiş bence hala vakit var inşallah yarına kalmaz
-
mail geldi sinav cumartesi gunu saat 12.30'da yildiz teknik universitesinde
-
@hobbes84 bana gelmemiş niye ki
-
bana da geldi aynen 12.30 da davutta.
-
@brifing hocam yds puanınız çok mu yüksek Benim ki 75 sizinki 90 falan mı da sizi çağırdılar.... beni niye cagirmadilar
-
@angarabebesi 82,5 hocam sanmıyorum bekleyin ilk gelenlere 20.14 gibi gelmiş bana 42 geçe geldi. ilk atılanlar 9.30 da gircekmiş mesela benimkinde 12.30 yazıyor.
-
@brifing Allah Allah bu uygulamayı ilk kez gördüm ... inşallah gelir bekliyorum valla sabırsızlıkla
-
@angarabebesi size ilk o saçma anlatım bozukluğu olan 6 mayıs maili gelmişti di mi?
-
@brifing evet o geldi ama digeri yokk
Herkese geldi de bi bana mı gelmedi acaba -
@angarabebesi hocam memurlar nette takip edin konuyu orası daha aktif. ikyı aramışlar sabaha kadar gönderilecek fln denmiş. bu arada sizin tecil ile veya bu diploma yükleme alakalı bi sıkıntı fln yoktu değil mi?
-
@brifing yok hocam hiçbir sorunum yok..ordan takip edeyim Çok sağolun