2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
üzülme işaretine bıle cvp vermedı daha hılmıye yazmam
Ne yazdınki en son
-
@İnmyheart hilmide popüler oldu artık her mesaja dönmez Acunda hamdi bey vardı onun gibi bişey oldu
-
@sradaninsan gibsosyalmedyaya #GelGelGuyumGel diye yaziyoruz
-
İnsallah su mesajlasma sayisi 20 bin olmadan ilan gelir
-
@Antimülakat yanlışlıkla sizi etiketlemişim sanırım afedersiniz
-
@aksoyefecan en son bu hafta glrmı ılan dıye sordm gordu yazmadı uzlme ısaretı attm onuda gördü yazmadı
-
@İnmyheart bir de kızgın ifadesi gönder her güne bir ifade
-
@ddguy tugrul kocer mi düzenliyor
-
@guydemapusant evet bi anlamı var mı ?? Acaba bu gece mi ?
-
@guydemapusant evet hocam noldu
-
@guydemapusant 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Tuğrul abi gecen yıl guyun geleceği gece guygeliegüldürgüldür diye tag acıp etkinlik yapmıştı ve o gece ilan gelmişti hiç unutmuyorum inşallah ilam gelir bu gece dualarım sizlerle arkadaşlar.
Bunu mu kasdettin @guydemapusant
-
Bi arkadaşım istanbulda beş kişilik masada tek başına çalışıyo illerde bir sürü açık var neyi bekletiyolar anlamıyorm ki
-
@miss-smith @ddguy aynen onu kastedtim gecen yıl da buna benzer etkinliklerin arttıgı hafta gelmişti ilan hatta yalan olması gecesi bile olabilir sizi heyecanlandurmak içim söylemiyorum sadece insan acaba diye düşünüyor inşallah öyle olur
-
@guydemapusant biz herşeyden nem kapıyoruz Neyse 1 saat kaldı sonucu öğrenicez
-
@jevons ben de istanbulda aynı durumdayım yaza dairenin yüzde yirmisi emekli olacak üstüne
-
@guydemapusant bu haftadan umutluyuz i desen ilan geldi deriz bize bakma hocam.sen
-
@ddguy dualarımdasınız inşallah tez vakitte hayırlı haber gelir cümleten hayırlı geceler
-
Forum yine kendi kendini gaza getirmiş
-
O gun bugun olsun
-
Keşke bu gece gelse ama pareto hoca saliya kadar resmi gazete de bişey yok dedi