2016 Aralık GUY Sınavı
-
2 3 mesajda ben attim hakan çelik e
-
zzzzzzzzzzzzzz
-
Bende attim umarım bı yararı dokunur dile getirir sorunumuzu
-
Ben atmasam olmaz
-
Hakan celik tweet atti anca ogretmnler yazio ogretmen alimini sorun diye sinir oldum
-
Öğretmenler yazmış, gib 'deki memurlar yazmış uzmanlık sınavı açılsın diye ama bizden yazan bir elin parmaklarını geçmez...gerçekten bu kadar umursamaz bir topluluk olmaz... Ama kitap dagitsan 2.000 kişi yorum yapar... Çok boş bir topluluguz kadro filan açmayı bırak daha alım varmı yok mu onu sorduramiyoruz
-
arkadaşlar buradayım.. troll değilim.. lütfen kırmayın beni.. ilimde birinci idim yazdığım ilde de 4 kişi alacaktı 2. idim.. başka ili yazdım diye mi olmadı bilmiyorum her şey çok güzeldi.. neyse.. yine guyu bekliyorum bir yedek kalmıştım ikı defa olmamıştı neyse.. kaç gündür bılerek gırmedım nete.... anca attık stresı.. duyum aynı.. arkadaş bekle dedı dedığım gıbı dedı ama yıne bu uzun surece kaldım.. geldı hadı kaldık mulakata yıne öğrenılmış çareşızlık olsa ne yapcaz.. bekleyelm arkadaşlar.. gelecek ınş ama malasef ben o kadar umutlu değlm.. sonu ne olacak bellı değl.. herkese kolay gelsn..
-
@kürşaddd mülakat başlı başına sıkıntı geçensene 8 şubatta mülakatım vardı bu sene daha ortada ilan yok
-
kurşat bey daha açık konuşabilirmisinz sınavın kpss öncesi olma ihtiamli varmı.??
-
@kürşaddd umutlu degilim dedigin sey kpss oncesi sinavin oluo olmamasi mi
-
@kürşaddd kardeşim iyi niyetli olarak yazıyosun sana minnettarız ama biraz daha sade bi dille yazarsan sevinirim
-
arkadaşım 2500 kişi gelcek şubat ortası inş çalışmana bak dedi daha önce bun yazmıştınız kursat bey .bu yıl için yüklü alım olucak zaten bunu birçok kaynaktan ögrendik .Şuan beklenti sınavın kpss öncesi mi sonrasımı olacagı bu konuyu merak ediyor herkes ..
-
Kürşat halk bankasından elenmiş. daha önce bir guy dan yedek iki guy sınavıda da girememiş asıl listeye. duyum olarak yine aynı diyor daha önce dediği gibi. umutlu değilim dediği şey yine mülakattan elenmek
-
arkadaşlar hakan çelik twett atmış yarın maliye bakanı konuğun diye o tweetin altına yorumlar yazalım , öğretmenler 60 bin atama o da mülakatsız bekliyolarmş çıldırıcam ya liyakatsızlar 75 puanla atanamadım diye tepiniyorlar biz 85 90 puanlarla atama değil sınav ilanı bekliyoruz
-
@aylin-yılmaz ben bi kaç twit attm ama daha çok RT yaptm bi işe yararı olur mu RT nin?
-
https://twitter.com/hakanchelik/status/828682834034434048 bu linkteki tweetin altına yorum yapalım hakan çelik in iibfliler olarak sayımızın çok olduğunu görmesi lazım
-
Istisnalari haric tutuyorum her gün burada ağlıyorsunuz duyum duyum diye pareto ya yüz kere yazıyorsunuz yarın bakanımız konuk olucak ilk ağızdan duyma ihtimalimiz var sayılı kişi yazmış.Öğretmenler kurumiçi yükselme isteyenler çoğunlukta buradaki çoğunluk nerede
-
Son 4 gün
-
Sonra tüm umutlara Elveda kpss ye istemsiz bir Merhaba
-
Arkadaşlar hakan celik in twetine cevap atin lutfen