2016 Aralık GUY Sınavı
-
Valla benim için perşembeye hazırlık oldu ha sevdim
-
@keynesin-amcası tt olamaynca moralm bozuluyo #gunbiterken baslayinca gelirim artik
-
@ddguy yeteri kadar katılım yok sürekli aynı kişiler twet atıyor bu yüzden gündeme giremedik yani etkinlik yapmamanın marjinal faydası çok daha yüksekti diyim anlaşılsın
-
@jevons nasıl kardeşim ktü mezunu musun
-
@John-Nash @jevons bende ktü mezunuyum
-
@lucass şaka mı yapıyorsunuz
-
@John-Nash yeminle 2012 çeko mezunu
-
@Del-Piero 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar Allah'tan ihtiyaçtan hasıl olan bir alım süreci işliyor yoksa diğer türlü tweeti bırakın kendimizi boğaz köprüsünden atsak yine olduramayız..Biraz dahi olsun dikkate alınmadığına neredeyse eminim:)Sosyal medyanın üzerinde etki kurabildiği tek sevk ve idare merci Galatasaray yönetim kurulu ülkede:)
Biz yönetimi istifaya davet ettik rikerink gitti neyse oda olumlu
-
Orman ve su işleri bakanlığına 1100 kadro vermişler
-
Gündem yoğun denilerek etkinlik iptal edildi ama şu an baktığımızda öğretmenler iki ayrı tag ile TT ler.. Yorumsuz
-
@lucass vay hocam mutlu oldum memnun oldum kesin tanıdık arkadaşlar vardır
-
@John-Nash kesin vardır bende mennun oldum eyvallah
-
@keynesin-amcası orman muhafaza memuru alcaklardır. Babam diyodu alınması lazım personelimiz eksik diye:)
-
Arkadaşlar saat 00:00 da tgrt haber de #GünBiterken etiketiyleyiz katılım olsun lütfen
-
@kozexpo herkes aldı alacağını biz daha guy bekleyelim
-
@lucass @John-Nash ben ktü maliye mezunuyum ktü mağdurlarını nerde gösem tanırım
-
Bizi gözden çıkarmışlar ona ilan buna ilan bize ne bu nedir ya
-
Arkadaşlar öğretmenlerle bizi karşılaştırıp umutsuzluğa düşmeyin, ogretmenler kactane eğitim sendıkasından destek alıp bir çok işlerini yaptırıyorlar. Bizler sadece alana hazırlanan arkadaşlarla elimizden geleni yapıyoruz. Biz gündem olamıyoruz ama inanın sesimizi duyan oluyor. Bızler sadece vazgeçmeyelım yeter.
-
@jevons fotonu atar mısın kardeşim bana
-
Beyler bayanlar NECMİ KESKİNSOY gib başkan yardımcısı Trabzonlu faceden ulaşıp soru soruyoruz cevap alıyoruz profil fotosun 6 yaşlarında sarışın bir çocuk var uzun saçlı