2016 Aralık GUY Sınavı
-
NECMİ KESKİNSOY EKLEYİN Bİ DE DİKKATİNİ ÇEKSİN
-
Arkadaşlar ben çıldırcam burda her yere kadro tahsis edildiği bu günlerde yapalım ne yapacaksak. TT için beklemek dezavantaj artık
-
@John-Nash cevap veriyor mu
-
@keynesin-amcası valla ben yazdım hocam döner mi bilmiyorum facebook u aktif kullanıyormuş ekleyin mesaj atın
-
yalnız adamı fake hesaplardan eklemeyin ters tepmesin sonra:)
-
@kozexpo aynen
-
@kozexpo Alandan hazırlanıpta en az 2 fake hesabı olmayan bizden değildir
-
@miss-smith benim yok facede:) Millet fake hesaplarla heryere sallıyo ben her cümleme sayın ile başlıyorum . bakın bu bi dramdır:(
-
Bu arada perşembe Avrupa maçları var. Bi öğretmenler kadar etkinlik yapamıyoruz. Müfettiş idareci uzman olacaz bide ..
-
@John-Nash @keynesin-amcası @aylin-yılmaz @jevons Arkadaşlar yarın perşembe cuma her gün etkinlik yapalım. Zaman aleyhimize işliyor. Sadece persembeyle yetınmeyelım. Tag hazırlığı yapalım şimdiden her gün için.
-
@kozexpo Bu elim gelişmeden akşam doğru haberim oldu bir Fenerli olarak kahrettim duyunca:))
-
Benim hic fake hesabm yok burda bile gerck adimdi nickm baktim kimse gerck adini kullanmiyo bnde degstrdm
-
Gerçek hesaplarla ekleyin
-
Arkadaşlar isteyene MHP li vekillerin numarasını vereyim whatsaptan yazıp sorun. Ben geçen gün başka bi konuda konuştum. Ama benden aldığınızı demeyin CHP li vekil paylaşmıştı
-
@John-Nash direkt mesaj attım messenger kullanıyor ama neti kapalı herhalde
-
Bu etkinlik lafı ortaya atıldıgı zaman tırnaklarını yıyenler var. Hep aynı kişiler twt atmış hepsini rt yapmaya çalıstım. Etkinlikten kaçanlar puanı görece düşük olanlar , aman zaten kpss yakın az daha puanımı yükseltırım şansım artar ilan gelmesin isteyenler yeni hazırlananlar
-
Arkadaşlar gelir idaresinin teşkilat yapısında yöneticilerin mail adresleri var başkan dahil bi kaç yöneticiye mesaj attım cevap vermiyorlar
-
@John-Nash geçen hafta yazmıştım Necmi beye telefonla ulaşmaya çalışmıştm bi tanıdık vasıtasıyla ve ben tek başıma bir şey yapamam talep olması gerekiyor demiş
-
@safiTÜRK69 Mhp li milletvekilleri bu ara bu işlerle uğraşamıyor. Kendim bizzat konuştum vekille İçerdeki durumlar karışık dedi yardımcı olamayacağını söyledi bana.
-
Ya benim facem de yok bi de onu mu acayim