2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
-
@davidricardo hocam parkur kısmı ne zaman başlamıştı hatırlıyor musunuz, bu sene de 2 ağustos'da bitiyor başvurular muhtemelen aynı süreç olur.
-
herkese iyi günler arkadaşlar
-88 aralık doğumluyum yaş konusunda sıkıntı olur mu acaba
-p3 puanım 82 bu bir avantaj mı yoksa puan barajının üstündeki herkesin şansı eşit mi
-son olarak boy ve kilo mevzusunda artı eksi 10 fark olacak gibi bir kural var mıdır?
şimdiden çok teşekkür ederim -
@iktisatsever 82'den yüksek kapatmaz diye düşünüyorum. Diğerlerini zaman gösterecek.
-
@sofuoglu Geçen sene mülakatlar 25 Ağustos - 7 Eylül arasındaymış sanırım. 9 Eylül gibi de sonuçlar açıklanmış. Aşağı yukarı aynı olacaktır.
-
@iktisatsever Kpss puanının %25'i alınıyor tek avantajın bu olur tabiki. Genelde 70 ve üzeri erkekler için çağrılma açısından sorun yaratmıyor. Tabi başvuru sayısına da bağlı. Erkekler de 1.67 boy ve vücut kitle endeksi 18-27 arasında olmalı artı eksi affetmiyorlar diye biliyorum. Yaş konusuna gelince 30 yaşından gün almamanız gerekir.
-
komiser yardımcısı maaşları 2017 https://www.tercihiniyap.net/haber/komiser-yardimcisi-maaslari-2017
-
@davidricardo hocam ilan geldi mi ki ben ilanı görmedim.
-
2016 p3 puanı ile başvuruyu kabul ederler mi ?
-
@napsak 2017 puanı istenir diye bekliyoruz bakalım belli olmaz.
-
@aliveli bu tablodan bir şey anlamadım ben. 25 yıl sonra, en üstteki maaş neyin nesi. 25 yıla komiser yardımcısı çoktan emniyet müdürü olmuş olur?
-
@ErtuğrulBEY PAEM sitesine girin yukarıda ilanı görüceksiniz. DPB vb. sitelerde şuan gözükmemekte.
-
@polisiye-roman Herkes otomatik yükselmiyor sanırım kurum içinde rütbe terfi sınavları var verebilirsen geçiyorsun. O yüzden 20 sene aynı rütbede kalan birinin maaşını hesaplamış olabilir diye düşünüyorum.
-
@polisiye-roman ünvan değişiyor zaten ona takılmayın.
-
komiser yardımcılığında kızların işi yine çok zor
-
@burcuburcu 76 ve üzeri puanınız varsa 1 aylık sıkı spor çalışması kızlar için iyi olur. En azından sınav puanının %50'lik kısmı için
-
Arkadaşlar ilanda yazmıyor kilo boy gibi kraterler
-
Şimdi bu kadro çoğumuzun girmek için çabaladığı GUY kadrosundan daha iyi bir kadro. Ama iş olarak zor tabii. Başvuru yapsam mı yapmasam mı bilemedim.
-
@SR hocam bu komiser yardımcısı ne iş yapıyor biliyor musunuz yani operasyona mi çıkıyorlar masa başı mi @Antimülakat hocam sizde bi arastirabilir misiniz?Ailem pek sıcak bakmıyor.Hocam birde kazandıktan sonra kaç ay eğitim var.Son sorum ise @Antimülakat iş için eğitimden sonra il tercihi nasıl oluyor.Hocam şimdiden teşekkür ettim.
-
@ErtuğrulBEY 2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı içinde söyledi:
@SR hocam bu komiser yardımcısı ne iş yapıyor biliyor musunuz yani operasyona mi çıkıyorlar masa başı mi @Antimülakat hocam sizde bi arastirabilir misiniz?Ailem pek sıcak bakmıyor.Hocam birde kazandıktan sonra kaç ay eğitim var.Son sorum ise @Antimülakat iş için eğitimden sonra il tercihi nasıl oluyor.Hocam şimdiden teşekkür ettim.
ne iş yaptığı birime bağlı. oturup 8-5 masa başı da çalışabilirsin, operasyonda operasyona da koşabilirsin. veya küçük bir ilçede yetkili olabilir rahat rahat takılabilirsin bunlar şans işi. kazandıktan sonra 10 ay eğitim olması lazım. benim il tercihiyle alakalı bilgim yok ama 81 ile de düşebilirsiniz.
-
@ErtuğrulBEY Ben de il tercihi için ihtiyaç doğrultusunda kura çekildiğini biliyorum.