Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
Ben aradim bakayi kac kere daha gecen hafta aradim bakanliktan liste bekliyoruz diyorlar.
-
dikayi bu gun aradim senin dedigine benzer konustular. bilgimiz yok, bizde bekliyoruz diyorlar. yani hic bir sey diyemiyorlar onlarda beklemekten sıkılmış gibi.
-
Kalkınma bakanlığını mı arasak acaba birde? Belki ordan bir bilgi verirler, yada en azından çok kişi ararsa hızlandırabilirler.
-
@yedimdegeldim haklisin ben Bakanlığa ulaştım daha önce üstlere ulaştım bakan yardımcısı kanalına henüz açıklanmadı mı diyorlar. onlarda başbakanlığa gönderdik, onlar bize geri gönderince bekletmeden açıklayacağız diyorlar. yani kalkınma bakanlığıda başbakanlığın sonuçları açıklaması gerekiyor diyor.
-
ama bimere yazilirsa bir sonuc cikabilir. bimerden neden sonuc7n bu kadar geciktigi ve ne zaman aciklanmasi gerektigini söylerler
-
@yorgun-demo bimer kuruma sorar ama kurumdan klasik bir cevap alınır ve bu da yasal çerçevesinden hareketle soran kişiye bildirilir.
-
dogru ama bimere mulakat sonuclarinin basbakanlikta oldugu ve kurumunda bilgi sahibi olmadigini bimere soylerseniz. yardimci olabilirler o zaman dogrudan basbakanlik bilgisi verilebilir. yani kurum ve kalkinma bakanliginin basbakanlikta oldugunu belirtmesi ile başbakanliktan bilgi istenebilir
-
Bimerden tatmin edici bir yanıt alabileceğimizi sanmıyorum. Süreç bu şekilde, neden uzadığını kimse bilmiyor. Yıldık gerçekten heves falan kalmadı. Açıklandığında listede adımı göremezsem büyük bir yıkıma uğramış olacağım. Ama bu kadar süredir açıklanmamış olsa da ve umudum her gün biraz daha azalsa da hala var. Umarım tez zamanda güzel haberler alırız...
-
bir kaç söylemek için yazayım dedim.
birincisi bimer sizi direk ajansın kendisinden yönlendiriyor hic denemeyin vakit kaybı zamanında demedim çünkü ajansin kendisi bana mesaj attı ayni şeyler geveledi.
Gelelim diğer konuya bu işin başbakanlikl ilgisi yok arkadaşlar yapmayın lütfen kafa karıştırmayın olmadı açın kanundan okuyun başbakan karışmıyor atama usulüne bu Genel sekreter ataması mi Allah aşkına.
listeler hala bakanlıkta ve bakanlık kesinlikle dışarıya bilgi vermiyor ajansın kendisine de vermiyor. buna şahit oldum yani insan diyorum.
yani kafa karıştırmayalim, biliyorum çok sabır ettik falan filan ama lakin yapacak bi şeyimiz de yok. buraya arkadaslar geliyor bilgileniyor ve biz de kafaları karıştirmayalim ama değil mi. Selametle.. -
arkadaşlar ben bakan yardımcısının kendisi ile konuştum. halen açıklanmadı mı dedi. yani basbakanliga güvenlik sorusturmalari için gönderildiğini biliyor. karar versinler diye değil. genel sekreterliğinde verdiği olumlu liste ne ise onu aynen başbakanliga güvenlik soruşturmasına gönderdiklerini söylediler. özel bir durum yoksa bilgiler bunlar.
-
Karacadağ Kalkınma Ajansı, mülakat sonuçlarını açıklamış. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.karacadag.gov.tr/duyuru/1119/sozlu-yarisma-sinav-sonucu-duyurusu/ -
@laboromniavincit 12 kişilik kadro için 7 kişi almışlar. En yakın zamanda tekrar ilana çıkar bunlar. Sonuçlar için 6 ay beklenmesi yorumsuz.
-
arkadaşlar aranızda karacadag yerleşip dikaya da başvuran kimse var mi
-
evet arkadaşlar var mi aranızda buraya yerleşen..
benim bu da olmadı -
Kaldi geka dika baka
-
böyle bi saçmalık başka ülkede olamaz zaten. aynı kişi 1 ay geçmeden hem dakayı hem de karacadağı kazanıyor. resmen komedi yahu.
kurumlar arasında hiçbir iletişimin olmadığı iyice ayyuka çıkmış oldu böylece. zaten dengesizlik açılan kadro sayısına rağmen eksik istihdam yapılmasından belli. -
@akbabos, içinde söyledi: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
böyle bi saçmalık başka ülkede olamaz zaten. aynı kişi 1 ay geçmeden hem dakayı hem de karacadağı kazanıyor. resmen komedi yahu.
kurumlar arasında hiçbir iletişimin olmadığı iyice ayyuka çıkmış oldu böylece. zaten dengesizlik açılan kadro sayısına rağmen eksik istihdam yapılmasından belli.[https://www.karacadag.gov.tr/Duyuru/Dosya/www.karacadag.gov.tr_1119_XB4H23UC_sinavi_sonucu_duyurusu_temmuz_2017.pdf][http://www.daka.org.tr/duyurular/419]
-
yedek alımı da olmadığı için bir kadro yandı..
Yazik cidden yazık ama yaa -
arkadaşlar nasıl olacak bu iş tüm kurumlar eliyor..
sayamadim artik elendiklerimizi referans yok bisey olmaz elbet biri alır dedik ama dönüp arkaya baktığımda artik cidden olmayacağına kanaat getirdim.. -
@te_go_çı bozma kardesim moralini birisi olur elbet ,olmuyor ise daha iyisi bekliyordur seni.