2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@arthur-smithes tebrik ederim kardesim kaçıncı senen a grubunda
-
@varoufakis evet şimdi okudum yönetmeliği dediğiniz gibi 5 katı maddeyle sabit..o zmn umalım ki alım sayısı yüksek olsun..
-
@Mimar yonetmelikte osym ye yaptirilabilecegi zaten yaziyor
-
@vlkrt baya yakın yapmışız kanka
-
@Hipokrat hangi kurum sınavlarına gireriz guy hariç?
-
@vlkrt mhuy a da gireriz gibi ,Sayıştay şartına bağlı olarak sayıştaya gireriz bildiklerim bunlar
-
@Hipokrat sgk denetmenlik, il göç falan olur mu?
-
Herkes yüksek puanlar için yorum yapmış
Dostlar 48 puanı 70 ler 18.bininci.gwcen yılın 75_76 Sina tekabül ediyormuş.ouanlar düşük biliyorsunuz .şimdi 70 lerin guy için şansı nedir.olasi 2000,kişinin guy olarak atanmış olmasi. Tek puan li yıl olmasi bu ihtimali guclendirirmi. Puanı hesaplanan 64bin kişiden sadece 18 bin kişi. -
@muemce puana aldanmayın sıralamaya bakın hatta bir de sırlamayı kıyaslayın geçen seneyle
-
Arkadaşlar biraz öncede yazmıştım .. benim arkadaşımın geçen yıla göre net sayısı 45-50 civarında artmasına karşılık punında sadece 6-7 puanlık bi artış olmuş .. nedeni nedir ?? bi yanlışlık olabilir mi ??
-
Geçen sene p35 1650-1700 Sıralamaya sahip olan arkadaş puanını yazabilir mi
-
@muemce yanlışlık yoktur benim de puanım geçen seneyle aynı sıralamam ise yarı yarıya yükselmiş
-
P41 85 p42 700 p43 670 sıralama sgk için durum nedir arkadaşlar
-
@vlkrt denetmenlik zor bence, il göç hakkında fikrim de bilgim de Yok kardeşim
-
Arkadaşlar geçen yıl p35 84,5.. 3700 civarıydı sıralamam.. Bu sene yine p48 84,5.. Sıralama 1695..
-
@muemce p48 yerine p35 e bakiyor olabilir
-
@Mimar öyle ama işe mülakat sürecinde girsem sıkıntı olur mu acaba haftaya görüşme var olursa başlayayım diyorum bayram sonrası
-
@Mimar sağolasın kardeşim.ikinci seneyi devirmek üzereyim
-
@oguzhan24 bence sorun yok
-
Geçen sene iyi bir puan alıp tek açılan sınav olan Guy'a girebilmistim ve mülakatı bekliyorum şu an. Bu sınavda oldukça düşük aldım ve sanki hava yastığı olmayan bir arabada son sürat gidiyor gibi güvensiz bir hisle ilerliyorum. Bu sınavdan iyi puan alan arkadaşlar çok şanslılar belki mülakata girecek adaylara imreniyor olabilirler ama emin olun iki senede bir çok sınav sizi bekliyor. Herkese iyi kurum sınavları dilerim sürecin başındasınız yazdan sonra sakin bırakmayın tekrar çalışın.