2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@buseneatanıyorum kiyamam ilk olsun temiz olsun :))
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar? Şurada iki, üç gün kaldı.))
-
Her gün denemeye tam gaz devam artı çıkmış soruları özellikle tarih ve coğrafya iki tur bitirdim. Matematik süre sıkıntısını aşarsak bir şekilde sınavda elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah
-
Tarih için kacıncı videodan başlamalıyız Ramazan hocada. 50'lerde miydi biri söylemişti bulamıyorum
-
Ovit tüneli gelecek diye bir his var içimde. Rize - Erzurumu bağlayan çift tüplü tünel. Dünya'nın en uzun 3. tüneli imiş.
-
Demir ipek yolu da önemli arkadaşlar asrın projesi hayata geçirildi çinden başlıyor demir yolu türkiye üzerinden ingiltere en son durak.
-
Arkadaşlar yarın herkese başarılar. Güncel tahminleriniz neler? Uyumadan önce okuyalım) tanap ve mavi akım gelebilir boru hatlarından,sporculardan atlet-ramil guliyev, okçulukta Mete gazoz, güreşte Yasemin adar, eskrim-Deniz Selen’i şeklinde bir kodlama yaptım. Vefat eden kişilerden genelde soru gelir. Stephan Hawking- zamanın kısa tarihi, Halil inalcık tarihçilerin kutbu, tarihçilerin şeyhi, Şerif mardin Türkiye sosyal bilimler derneği kurucusu sosyolog ve siyaset bilimci, 2018 de hayatını yitiren Ortadoğu yakın tarihi ve Osmanlı
Türk tarihi ile ilgilenen bernard lewis. Son yaşanan olaylardan sonra Fahrettin paşa sorusu bekliyorum.Hicaz Yemen Cephesinde Feridun Kandemir, Çöl Kaplanı Fahreddin Paşa'yı Medine
Müdaafası eserinde anlatır şeklinde gelebilir. Yerli üretim silahlarımız üzerinde sıkça duruldu bunlardan da gelebilir. Herkese başarılar) -
Sınav basitti normal bir çalışma ile 90 alınırdı Tabii ben bir gün bile çalışmadım 80 ile 85 arası bir puan bekliyorum
-
Branş sıralama açıklandı.
-
Ekonometri alanımdan 253. sıradayım şansım kötü mü?
-
arkadaşlar elinde ilyas güneşin 2018 video defter notu olan var mı pdf olarak