Üniversite Tercihini Yap 2017
-
@Antimülakat başka önereceğiniz özel veya devlet üniversiteleri var mı?
-
@Bireysel-başvuru sıralamanıza uygun olacak diye önermiştim hocam bunları.
-
Arkadaslae ilginiz için teşekkür ederim , ayın 18 ine kadar yapmamız gereken bir işlem yok dimi
-
@fablo tercihlere kadar yok bir şey hocam.
-
@Antimülakat hocam merhabalar geçen yıl hemşirelik ygsden 189 binle kapatttı. 219 binle bu yıl hemşireliğe girme şansım var mıdır hocam?. Teşekkür ederim
-
@cris hocam 30 bin kişilik oynama biraz zor görünüyor. Siz yine tercihlerinizde istediğiniz yeri yazın ama başka alternatifleri de altına sıralayın. 250 binlere kadar tercihte bulunun riske atmayalım
-
@Antimülakat teşekkür ederim sagolun hocam
-
Hocam tm 3 76 bin.PDR en iyi ihtimal 20 bin düşer mi?
-
@Arashh hocam 20 bin PDR için çok fazla bir düşüş beklentisi başka arkadaşlara da söylüyoruz yine tekrarlayalım, tercihler diğer adaylarla ilgili olarak artar veya azalır, genelde ortalama aynı yerlerde kalsa da bazen büyük sürpriz düşüşler veya artışlar olabiliyor o yüzden net olmaz veya olur diyemem fakat bence çok zor görünüyor.
-
hocam maliye bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz okunabilecek bir meslek mi
-
tm1 346bin
deu ekonometri(iö) tutar mı?
2015 - 252bin
2016 - 316bin den almış?? -
@iklimya hocam maliye bölümü KPSS'ye hazırlanacak ve devlet memuru olacak bir iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu için oldukça işlevli bir bölümdür. Eğer burayı tercih edeyim mi diye soruyorsanız kendinize soracağınız soru şu: A kadro veya B kadro hangisi olacağına zaman içinde karar vererek devlet memuru olmak istiyor muyum?
-
@bybross hocam eğer diğer adaylar sürpriz yaparak burayı tercih etmezse çok yüksek bir ihtimalle gelecektir, hem yeni açılan kontenjanlar etki edecektir hem bu yıl gerçekleşecek farklı değişkenler.
-
iyi günler benim TM-3 puan türündeki sıralamam 31600. Acaba devlet üniversitelerinin hukuk bölümlerine yerleşme şansım var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@hyiğit hocam il sınırlamanız veya ikinci öğretim yazmam gibi kararlarınız var mı? Eğer yoksa bazı illerde ikinci öğretimlerden gelebilecek olanlar var.
-
@hyiğit baya zor görünüyor, hukukta sıralama çok değişmez. Atatürk hukuk, Kırıkkale İ.Ö. denenebilir ama fazla ümit bağlamamakta fayda var.
-
Sıralamam 26500 Kırıkkale iö gelmeme ihtimali var mı yaklaşık 2000 kişi sıralama geriye oynar mı merak ediyorum çünkü onun altında başka bir yer yazmayı düşünmüyorum..
-
@asimath hocam muhtemelen gelecektir, sıralamaların yukarı doğru çıkması nadir durumlarda oluyor, kırıkkale hukuk iö gelecektir.
-
merhabalar hocam benim tm-3 puanım yaklaşık 373 sıralamam 71300, istediğim bölüm gaziantep hasan kalyoncu ünv. hukuk bölümü (ücretli) geçen sene 82000 de kapatmış terçih yapsam gelir mi?
-
@Agor hocam elbette kesin birşey söylemek zor ama sıralamalarda hukuk fakültelerinde sizin tahmininize göre herhangi bir oynama olacak mıdır?