RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
Birçok kurum her kişinin soruşturmasını ayrı ayrı gönderirken bizimkiler tek bir dosya olarak gonderilmis. O yüzden herkesin soruşturması bitmeden başlama şansımız yok. Sanırım gecikmenin sebebi de bu. Ben de böyle duydum.
-
Beklenen haber dün geldi. Soruşturmam bitmiş. Atama onayları imzaya sunulmuş haftaya tebligat elinde olur dedi insan kaynakları. Şuan çalıştığım için istifa sürecimi başlatmam için telefon ile haber verdi İnsan kaynakları.
-
@jarhead Herkesinki sonuçlanmış mı acaba? Çünkü aynı anda sonuçlanacak deniyordu. Ben en son geçen hafta aradığımda gelişme yok denmişti.
-
@schme Herkesi bilmiyorum malesef sormadım.
-
Yüzde doksanının güvenlik soruşturması bitti dedi insan kaynakları.
-
güzel haberler geliyor maşallah, bu hafta ya da önümüzdeki hafta ararlar o zaman hepimizi inşallah
-
Benim de son öğrendiğim bilgiye göre ,herkesin mi bilmiyorum, kurum tebligatları göndermeye başlamış. Hayırlı olsun.
-
arkadaşlar, kulağınız kapı zilinde, gözünüz telefonunuzda olsun
herkese hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
-
@can06_ size ulaştı mı hocam tebligat?
-
aranan ya da eline tebligat ulaşan arkadaş var mı?
-
03122975399 kurumun numarası mı arkadaşlar
-
@royalsociety muhtemelen evet. Sınav sonucunu gönderdikleri kağıtta verilen iletişim numarası da 0312 297 ile başlıyor
-
Beni de aramışlar da geri dönüş yaptım telefona bakan yok şimdi de
-
Tamam tebligat için aramışlar arkadaşlar kurumun numarasaymış.
-
@royalsociety hayırlı olsun
-
Hepimize olsun inşallah
-
Arkadaşlar ben dün aradığımda mitten evrakları gelmeyen 7-8 kişi var demişlerdi. Acaba onların soruşturmaları da tamamlandı mı? Toplu olarak mı başlatıcaklar?
-
@siyasallı Toplu olarak değil. Evine tebligat gelen başlayacak dediler. Bir iki güne tebligat gelirmiş.
-
@schme tamamdır hocam sağolun
-
arkadaşlar kurumdan aradılar beni Ankara içi olduğum için bugün ya da yarın gelip başlayabilirsiniz dediler. hepimize hayırlı olsun, tez vakitte güzel haberler alırsınız inşallah.