Okuyalım! Bol Bol Okuyalım! Vaktinde Okuyalım! Ama Ne Okuyalım? Kitap Öneri Tavsiye Başlığı
-
Arkadaşlar kitap okumaya vakit ayıramayacak kadar yoğun olduğunuzu biliyorum. Dizi ve futbol maçı izleme, arkadaşlarla takılma/sohbet etme, tatil yapma, bilgisayar oyunları oynama vs. gibi aktiveteler varken okumaya vakit bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Mezuniyet sonrası kpss ve sınav için gerekli kitaplar dışında kaç kitap okumuş olabiliriz ki... Sanırım çoğumuz için bu rakam oldukça düşüktür. Kötü hissettiriyor dimi bu açıdan bakınca? Ama ne yaparsınız ki, bu kirli KPSS süreci böyledir, her şeyden önce kitaplardan soğutur insanı. Eee öyleyse ne yapmalı, nasıl yapmalı, kim el atmalı bu meseleye şeklinde sorulara gazla da olsa biz şeklinde cevap verdik. Film öneri tavsiye başlığında olan etki umarım burada da devam eder. Ben seviyorum bu başlıkları ve dikkate de alıyorum. Varsa el atmak isteyen, öneri/tavsiye almak isteriz. Kitaplarla dolsun bu başlık umuduyla...
-
jose saramago eserleri bence mükemmel
-
Zülfü Livaneli- engereğin gözündeki kamaşma gerçekten mükemmel bir eser su gibi okunuyor.
-
Şu an Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını okuyorum. Çok akıcı. Çarpıcı anekdotlar var tavsiye edilir.
-
@aliveli 'Bilinmeyen bir ülkede...' diye başlar Görmek. Çevirisi sıkıntılı olmasına rağmen heyecanla okumuştum. Körlük'ü de merak ediyorum da @Antimülakat ın dediği gibi KPSS var diye bulaşamıyorum
-
"Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut "
yaklaşık 550 sayfalık bir kitabı 3 günde okumuştum, müthiş akıcı bir kitap, şiddetle tavsiye ederim
-
George orwell 1984..neler söylenmez ki bu kitap hakkında..
-
@reagan bir hafta önce bitirdim.Gerçekten okunulası kitaplar arasında en başta yer alır.
Ayrıca kafa dağıtmak için Emrah Serbes-Müptezeller i tavsiye ederim. -
@reagan bu kitap insanda çok ciddi etki bırakıyor. Sanırım diyorsun hepimiz kabul etsek de etmesek de bu hayatı yaşamak zorunda bırakılıyoruz. Büyük Birader her yerde bizi gözlüyor. İnsanda bir paranoya yaratıyor mu derseniz, bir kaç ay öyle bir etki yarattığı açık.
-
Dündar Taşer'in Büyük Türkiyesi
Başucu kitabımdır. Her sene mutlaka tekrar tekrar okurum.
-
@Antimülakat susuyorum sanmayin sadece dinliyorum:)
-
@reagan üstadım okumadıysanız George Orwell'in Hayvan Çiftliği kitabını da okumanızı tavsiye ediyorum, şayet okuduysanız forumdaki diğer arkadaşlara tavsiye ediyorum
-
Son 2 haftada okuduklarım , ruh adam deli kurt , beden dili , tavsiye edilir
-
@sofuoglu okudum Kardeşim:) domuzlarla sosyalizm eleştirisi yapılıyordu diye hatırlıyorum koyulan kuralları domuzun biri surekli işine geldiği gibi değiştiriyor diğer domuzlar itiraz edemiyor kurallarin degistirildigini değilde kendilerinin yanlış hatırladığını düşünüyorlar..
-
Carli chaplin modern zamanlar muhakkak izleyin..sessiz bir film..cok güzel kapitalizm eleştirisi yapiliyor
-
Mr.scoot peck az seçilen yol..
-
Necip Fazıl aynadaki yalan..
-
@sofuoglu Okuyalım! Bol Bol Okuyalım! Vaktinde Okuyalım! Ama Ne Okuyalım? Kitap Öneri Tavsiye Başlığı içinde söyledi:
"Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut "
yaklaşık 550 sayfalık bir kitabı 3 günde okumuştum, müthiş akıcı bir kitap, şiddetle tavsiye ederim
Üniversite okurken sevdiğim kız kitap okumayı çok severdi, bende onunla diyalog kurabilmek için sürekli kitapları bahane ederek yürürdüm, bana bu kitabı önermişti, bende hemen gidip alıp okumuştum. Kitabı okuyup o bahane ile tekrar oturup 1 bardak çay içeceğiz heyecanından kitapta ne anlatıldığı aklımda kalmadı. Ama okuyun illaki güzeldir. Güzel olmasa o önermezdi.
-
..........
-
Bu ileti silindi!