Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@Antimülakat evet haklısınız hocam. hakkımızda hayırlısı
-
Ne zaman belli olacak ya bugün olur belki saat 5'e yakın
-
listeler açıklandı arkadaşlar
-
Bu ileti silindi! -
Bulamadım sitesi paylaşabilir misiniz linki?
-
Mülakata katılacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Mülakatlarla ilgili paylaşımlarda bulunacağız.
-
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı B Kadro Taban Puanları (2016/2 ALIMI)
MEMUR TAŞRA 600. ADAY : 84,01840
MUHAFAZA 901. ADAY : 79,45440
MUAYENE 150. ADAY : 85,86937
AVUKAT 60. ADAY : 88,06648
MEMUR DÖNER SERMAYE 120. ADAY : 79,18101
MEMUR MERKEZ 150. ADAY : 85,79358
PROGRAMCI 9. ADAY : 83,5783
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ RAPORTÖR 151. ADAY : 83,25589
MEMUR İL TİCARET 120. ADAY : 82,79858 -
Hayrlı olsun arkadaşlar
-
Hayırlı olsun arkadaşlar , mülakata katılacaklara da şimdiden başarılar dilerim Ben 2 defa muayene mülakatından elendim sanırım bu iş için daha az kadın düşünülüyor, raportör ya da memur kadroların da kadınların şansı daha fazla, tabi yine de belli olmaz
-
Arkadaşlar gümrük muhafazanin mülakat sorularını nerden bulabiliriz. Bi de ilanda mülakat konuları yazmiyordu. Birisi aydinlatirsa çok mutlu olurum
-
@Leviathan o bizde Allah'ın izniyle, paylaşım yapacağız kardeşim.
-
Taşra listeye giren rakiplerim nerdeler acaba
-
Arkadaşlar muhafaza memurlugu kadinlar icin sartlar nasıl bilgisi olan var mi?
-
@baharunal Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Muhafazadan sonra en düşük kapatacak olan döner sermaye memur. Bu da benim tahminim olsun
Ben demiştim ama tahminimin de ötesine geçti.
-
@Antimülakat eyvallah kardeşim merakla bekliyoruz
-
Kpss puanı yüksek olan mülakatta avantajlı mıdır? Yoksa tamamen torpil ve sorulacak sorular mı önem taşıyor?
-
Muhafaza da boy ölçümü nasıl yapılıyor arkadaşlar boyumu uzun sanıyordum ölçüyorum 163çıkıyor sanki
-
83.8 le tasraya başvurdum ve bu yüzden kaybettim saka gibi 0.2 puanla gitti. Benden dusukler yerlesti. Ne yani kumar gibi mi bakicaz olaya yeter artik sınava gireriz öne alinir darbe olur alim ertelenir alim olmaz 0.2 lerle memurluk gider sonra boyle mal gibi kalinir. Alan desen ses seda yok bir umut vardı buydu bu da gitti
-
@deulukiz elenirsiniz o zaman hakkınızda işlem başlatılır ve hakeden birinin hakkını yemiş oldunuz oda var.
-
Bu ileti silindi!