Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Çok şükür bin şükür bildirim gelince hopladım yerimden
-
Denetmen Yardımcılığı sınav sonuçlarını kısmetse bugün açıklayacağız,sabrınız için teşekkür eder,gecikme için tekrar özür dilerim...
-
Şimdi bugün açıklanacak da saat kaç da açıklanacak Ay parmaklarım titriyor
-
Açıklanacağını belirtti sayın başkan twitterda
-
Demistim
-
inşallah liyakate biraz da olsa dikkat etmişlerdir.
-
Dostlar başkan açıklama yapmış. Hadi hayırlısı olsun hakkınızda, bir filmin daha sonuna geliyoruz. Bu sayfada emeği geçen hepinize teşekkür ediyorum. Forum klişelerinden uzak, çok kaliteli ve geleceğin denetmen adaylarına yakışır bir forum oldu. Allah başarılı olmayı sizlere nasip eder inşallah.
-
Hadi inşallah isimlerimizi de görmek nasip olur bizlere. Tutuştum iyiden iyiye
-
Hayirli olur umarim
-
Hiç bir şey hissetmiyorum şimdilik.
Şu KPSS , VMY den önce aciklanamadı.Heyecanım bile kalmamış.
-
.................
-
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.
-
Uzun metraj bir filmin sonuna geldik. Hayırlısı olsun bizler için inşallah.
-
Rabbim yüzümüze baksın emeğimizin karşılığını almayi nasip etsin inşallah!
-
Ben demiştimciler şöyle gelsin
-
@ParadoX inşallah hocam. Sizi ve sizin gibi gönülden kazanmasını istediğim nice arkadaş var. İnşallah isimlerimizi gördüğümüzde de birbirimize güzel haberler veririz. Rabbim utandırmasın inşallah
-
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin arkadaşlar emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
Twitterdan bildirim geldi elim ayağım su gibi oldu Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hepimiz için hayırlısı olsun .
-
Akşama sonuçların haberini yapmak yakışır bu forum sayfasına.
-
@Antimülakat lütfen Klişe haberlerden uzak duralım. Şöyle sıradışı bir haber isteriz en az bizim kadar orjinal olmalı.