ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
yarın açıklanır mı ikisi de bilmiyorum ama ben de açıklanırsa "aynı zamanlarda açıklanırlar" duyumunu aldıydım.
-
Bugün için beklemeyin arkadaşlar malum mesai bitti hadi biraz fazla mesai yapsalar da açıklanırdı. Fakat yarın için ümitli olun derim ben. Zira şu kesin olarak biliniyor ki ÇSGB uzmanlık , SGK uzmanlık ve SGK müfettişlik tek liste şeklinde çıkacak yani çakışma olmayacak. Daha önce Çalışma Gn. Müd. ile görüşen arkadaşımıza kendisi bu şekilde söylemişti.
Bu yazdıklarım tamamen çıkarım, benim duyumum falan değil yani. -
Sgk da 10 asil 2 yedek ve sgk müfettişlikte 5 kişi csgb mülakat listesinde var. Umarım buraya gireriz artık yoksa emekler boşa
-
Burayı daha çok bekleyeceğiz gibi.Umarım burası olur hocam @arya
-
@sımplypassenger hocam siz Nurcan hanımla görüştüğünüzde hanı çalışma uzmanlığı sonuçları icin bir bilgi vermedi mi size? Tahmini ne zaman aciklanir falan diye..
-
çsgb mülakatına kalan kişilerden toplam kaç tanesi diğer kurumlara yerleşti?bilgisi olan var mı?bi de çsgb mülakatına gelmeyen kişi sayısını bilirsek kazanma şansımız ve yedeklerin durumu konusunda daha doğru tahminde bulunabiliriz.
-
@Liyakat 41 filan.
-
15 kişi falan gelmedi tahminimce sınava. 41 kişi diğer kurumları kazanansa 64 yakın kişi kalıyor kaba hesapla
-
@autumn yaklaşık üçte biri yani.bayağı büyük bir sayı.tabi iibfyi kastetmiştim
-
@Liyakat İİBF'li olup da SGK, İçişleri Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı'na yerleşen 26 kişi saydım ben. Diğer kurumları bilmiyorum.
-
Tarih belirtilmedi hocam listeyi beklediklerini söylemişti
.Sgk uzman yardımcılığı sonuçlarının hazır olduğunu çsgb yıl beklediğini burdaki amaçlarının da daha fazla kişiyi istihdam etmek olduğunu söylemişti
-
Bu durumda çsgb nin de hazır olduğu ortaya çıkıyor;ancak sgk baskılardan sıkılıpta açıklanmış olabileceğini düşünüyorum.Nisan sonuna doğru açıklanacak gibi.Umarım açıklanır.
-
@sımplypassenger insallah ikimiz de bu listede oluruz meslektaş oluruz hayırlısıyla insallah..
-
Özellikle çalışma uzmanlığı listesinde olup da farklı merkez uzmanlıklarını kazanan çok kişi var.Dün de Sgk uzmanlığı ve müfettişlik sonuçları açıklandıktan sonra ÇSGB'nin listede ciddi bir kıyım yapacağını düşünüyorum.Hadi taşra uzmanlığını kazanmış birinin merkez uzmanlığına geçmek istemesini anlarım da halihazırda merkez uzmanlıklardan birini kazanıp da başka bir merkez uzmanlığına geçmek isteyenlerin durumu biraz abes oluyo.Çünkü hemen hemen bütün merkez uzmanlıkların özlük hakları ve kariyer imkanları aynı, sadece isimleri ve görevleri farklı.Ben bu konuda ÇSGB'nin gerekeni yapacağına inanıyorum.
-
Bana da sgk baskılardan sıkılıp açıkladı gibi geliyor. Nisan sonuna doğru açıklanacağını tahmin ediyorum
-
@parislicemil inş hocam.Ama beklemekten ciddi anlamda bunaldım.
-
Arkadslar sgk uzmanlik ve mufettislik listesinde hiç kimse cakismamis.ama sgk uzmanlik ve csgb egitim uzmanlikta 1 kişi cakismis.ayrıca sgk uzamnlik listesinde baska kurunda çalışan bircok kisi var.sgk niye 60 yedek ayirmayip 15 yedek ayiridi onuda hic anlamis degilim.şuan sgk uzmanlik ve teftisiten kazanan ama csgb listesinde de olan 17 kişi var.belki aralarindan csgbyi de kazanan 3 4 kisi cikabilir.sanki bu veriler listelerin %100 cakismayacagi ve istihdamın maksimum seviye de tutacağına olan inancı biraz kırdı.
-
Bugün için sonuçların açıklanması ile ilgili duyumu olan var mı ?
-
bende duyum olanı görmek isterim.
-
@paretowilfredo Buranın akibeti ne olur bir tahmininiz var mı hocam