Türkiye İzlanda Maçı Ne Olur
-
@reagan bizim topçular öyle genellikle yeteneğini heba ediyor. Çok sert şut vursam adamın içinden geçer sanıyor veya çok çalışsam tüm takımı çalımlarım sanıyor kendini yormaktan başka bir işe yaramıyor.
-
@aliveli avrupadaki oyuncuların ibralar Ronaldo messi gibi oyuncuları çık türk oyuncuların hepsi avrupadakinden fazla alıyor garibim İzlanda takımının yarısı 5 yüz bin euro ya oynuyordur..adamlar diyor ki dünya kupası vitrininde kendimi göstereyim.. Büyük takıma gideyim.. Bizimkilerin öyle bir derdi neden olsun yalaka basın ve tüpçü ikide bir yabancı sınırı tartışıyor ve üç katı para alıyorlar kasmaya gerek yok ki.. Allah aşkına caner selçuk Şener ozan burak serdar aziz bir gıdım ya bir gıdım niye ilerlemiyor yerinde sayıyor.. Ardanın çıkarken sırıtışını görmüşsündür Umrunda mı hiç haline ahvaline bak.. 16 yıldır gidemiyoruz ayıptır insan kendinden utanır hicap duyar.. Bu kadar Para alıp bu kadar beceriksiz birtakım Varsa söyle kardeşim.. Burak gelmiş saygı duyuyorum ama yabancı sınırının artırılmasına karşıyım diyor ulan adam gibi oynasan seni niye almasın da yabancıyı alsın.. Bana göre yerli sınırı getirilse yemin ediyorum daha faydalı olur.. İkiyüz üçyüz bin euroya ptt de oynadım mı bak nasıl oynuyorlar
-
Rusyayı yenerek yarı finale yükselen Ampüte milli takımımızı tebrik ediyorum ... milyon yüroları götürüp ruhsuz ruhsuz sahada dolaşanlarla paraya doymayıp federasyona haciz yollayan sahte imparatorlara kapak olsun.. gurur duyduk Engelsiz milliler. ..
-
Engelsiz milli takımımız Türkiye Ampüte milli takımı avrupa şampiyonasında finale yükseldi milyon yüroları yok ama yürekleri var sonsuz teşekkürler ve Tebrikler ....