Uber yasak mı?
-
Yanlış hatırlamıyorsam Gülben Ergen'in 40tane plakası var. Yaşadığı hayat rantın kimin ellerinde döndüğünün bir örneği olabilir. Bu bir yana Uber'in kaldırılmasında melez taşımacılığa dair mevzuat eksikliği de etkili bence. Umarım alt yapısı oluşturulur sonuçta rekabet geliştirici bir etken. Her taksi kullanımında parfüm kokusundan gına geldi, bu bile olmasa ben mutlu olurum -_-
-
Lunaparkçılar
Taksiciler
Dolmuşçular
Bu üç grup insan profili hep aynı -
yassah hemşerim
-
Ee hani hükümet olarak rekabetçi ekonomiye inaniyorduk hani serbest ekonominin hastasıydık?
-
@hayatım-sınav O kadar az da alınmaz ki şöyle 200-250 tane alsaymış keşke.Zenginler için müthiş yatırım piyasasını bilmiyorum ama 10.000'den kiraya versen ayda başı bile ağrımadan 400.000 yapıyor.Birçok insan bunu ömrü boyunca ancak biriktirir.
Zenginler için çok güzel bir ülkeyiz.Hiçbir politika böyle gelir dağılımını düzeltemez -
paran varsa taksi plakası al, kiraya ver üç kuruş paraya adam sabah akşam çalışsın sen paranla para kazan. Şu an her siyasetçi, gazeteci, belediye başkanı, belediye meclis üyesi hepsinin en az bir plakası var. Bir de gerekçe çok komik neymiş yurt dışına kaynak akıyormuş, yap yerlisini o zaman konuşalım. Bu iş arama motoru yapmak gibi zor değil ki.
-
Anladım ki taksici sayısı, uberci sayısından epey kat fazla ! Açıklama çok iyi dönemde yapıldı.