TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
@dikey aynen öyle hocam inş çok soru gelmez
-
Bu kurum nasıl acaba ? Hakkaten cok az başvuru olmus neden acaba? Sınava bir kere girilme şartı var diye mi yoksa dilden dolayı mı?
-
Dostlar öncelikle şu meslek tanıtımını bir daha koyayım şuraya; https://www.tercihiniyap.net/meslek/teias-mufettis-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi bilgi almak isterseniz göz atabilirsiniz.
Bu tanıtımı hazırlarken meslek mensubu üstadlar ile görüşme imkanım oldu. Meslekten oldukça memnun bir profil gözlemledim. Tabi ki kimse yoğurdum ekşidir demez. O nedenle övücü cümlelerden çok gözlemlerime dayanarak memnun gördüm meslek mensuplarını. Bu yönden bakarsak alakasızlıktaki etkenler @monser arkadaşın söylediği iki gerekçe de diyebiliriz. Mesleğe dair belki emin olunamayan bilgiler de etkendir.
Soruşturma ile alakalı da KİT olduğundan tıpkı memur alınır gibi soruşturma yapılacaktır. A.Ş. ancak devletin A.Ş.'si nihayetinde. Kağıt işleri değişebilir ancak son zamanlarda hayatımızda yer eden ilk araştırma safhası detaylıca yapılacaktır.
Hepinize başarılar dilerim.
-
@paretowilfredo bi de su madde etkiledi bence üstad
TEİAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak. -
Daha önce sınava giren var mı ? Nasıl soruyorlar ? kaç soru sorarlar acaba? Detaylı bir klavuz var ama soru sayısı yazılmamış.
-
@brzezinski
Ben hiç dikkat etmemişim bu maddeye. Yani başka kuruma geçmeyeceğimizi mi taahhüt etmek oluyor kısaca? -
@bulut_xw hayir bu başvuru için konulan bir madde işi olan basvurmasın mealinde
-
@brzezinski işi olan başvurmasın şeklinde yorumlamak yanlış olur. "TEİAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak" ifadesi başka bir kurumda çalışıp o kuruma karşı belirli bir süre çalışma sözü vermek olarak yorumlanır. Şunun gibi çoğu banka personel işe başlarken belirli bir süre orada çalışacağına dair taahhüt alıyor. Ayrıca 399 sayılı khk ya göre Kit personelleri de işe başlarken taahütte bulunuyor diye biliyorum. Yani Teiaşı kazanan kişiler taahhütte bulunacak. Teiaşı kazanıyım sonra başka kuruma geçerim diye düşünen varsa araştırmasını öneririm.
-
@gusso evet bu daha iyi oldu eyvallah.. Doğru buraya geceyim de sonra başka yere gecerim düsünülecek yer değil tarim kredi de taahhut koymuştu o yüzden iyi düşünmek gerek
-
Hocam tazminat ya da herhangi bir yaptırımı var mıdır? Uzun vadede geçilebilir diye düşünüyorum ben bu maddeye rağmen, bu madde sadece başvuru ve değerlendirme aşamasında etkili olur işe başladıktan belli bir süre sonrası için bir tesiri olmaz diye düşünüyorum. @brzezinski
-
@officialsecret kardeşim benim dedigim madde başvuru asamasi icindi Arkadaş ona ek olarak kurumu kazananlarinda belli bir süre calisacaginin bilgisinj vermiş taahhut varsa yaptirim da vardir o da tazminat olur tarim kredide olduğu gibi büyük ihtimal
-
Sinavin sabah ve öğleden sonra olmak üzere 3er saatlik iki oturumda olmasina ne diyosunuz arkadaslar ? Üstelik test bu ve gk gy de yok
-
Kaç soru olabilir ki ? İki oturum olması ilginç.
-
Sınav listesi yayınlanmış, Allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah.
-
@officialsecret amin inşallah sert bi sınav bizi bekliyor
-
Valla benim içime sınav kolay olacakmış gibi doğuyor hocam da tabi hiç belli olmaz. @dellafeu
-
@officialsecret sınava girenleri kastetmiştim hocam, rekabet iyi olacak gibi yani
-
O konuda çok haklısınız baya deneyimli arkadaşlar, umarım listeye girebiliriz. @dellafeu
-
@genclerbirlikli gel
-
@shady1 geldim hocam buyur liste 95te kalmış dolmaz demiştim