Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı Sınav Daveti
-
@sbui17 dün arandım
-
Teşekkürler hocam,süreç aranmayanlar için sonlanmis demek ki..Ev ziyaretlerini yaparlar,aranmayan arkadaslara da pazartesi günü olumsuz maili atarlar.
-
@sbui17 ev ziyaretinden baska mülakat var mı acaba
-
@afrass bildiğim kadarıyla insan kaynakları müdürü ile görüşme oluyor nihai aşamada,sonrasında uygun kişilere teklif yapılıyor.
-
Ev ziyaretleri ne zaman gerçekleşecek bu hafta içinde mi?
-
@kaymakam hocam bana olumlu veya olumsuz herhangi bir dönüş olmadı. Ama afrass arkadaşımız aranmış. Demek ki olumsuz oldu benimki. Hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşları şimdiden tebbrik ederim.
-
@sbui17 ev ziyaretleri bu hafta gerçekleşmiş yarın son mülakat olacakmış
-
@afrass teşekkürler hocam bilgilendirdiginiz için umarım hakkınizda hayırlısı olur.
-
@sbui17 teşekkürler
-
Merhabalar herhangi bir dönüş alan var mı?
-
@afrass hocam siz Son mülakata katildiniz mi?
-
@sbui17 evet en son mülakata katıldım
-
Arkadaşlar olumsuz mailleri gelmiş,süreç sonlanmis.
-
@sbui17 yok dostum olumsuz mailleri Zaten dönem dönem süreç içinde gidiyordu
-
geri dönüşler başladı o zaman
-
İlk mülakatlardan sonra iç denetçiliğe çağrılmayanlardan olumlu-olumsuz mail alan oldu mu arkadaşlar? Diğer 2 arkadaşıma olumsuz mail gelmiş ama bana hala gelmedi. Az önce mesai bitmeden aradım. Mutlaka dönüş olacak dendi. Başka pozisyonlar için teklif yapma ihtimalleri var mı acaba?
-
@emre37 bende geçen hafta içi aradım aynı şeyleri söylediler inş bu hafta içi herhangi bir dönüş alabiliriz
-
Herhangi bir dönüş alan var mı olumlu yada olumsuz ?
-
merhaba 2. mülakattan sonra dönüş alan oldu mu?
-
@afrass hocam 2. yi bilmiyorum ama ben daha 1. mülakattan sonra bile dönüş alamadım. Unuttular galiba