ÇİFTLİKBANK
-
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar özellikle ciddi yatırım yapan arkadaşlara. tosun kaçmış
-
@yasaklı yav o nasıl bir tipti
-
Benim kuzende oynuyodu . Kurucu kactı mı
-
@yasaklı aptal insanlarin parasini ne guzel yiyorlar ohh be
-
@sacred123 dostum ben bunlara para kaptırmadım ama hakaret etmeni uygunsuz buluyorum herkes kandırılabilir lütfen aşağılayıcı kelimeleri bu kadar kolay kullanmayalım
-
@aliveli hocam hakaret anlamında söylemiyorum ama cidden tosun gibiydi eleman:)
-
o değilde bu kadar KPSS falan çalışacağımıza dolandırıcılık yapsak 2 seneye kalmaz köşeyi döneriz.
-
bildiğin ponzi oyunu yeni bir şey değil ki bu :))
-
Benim bunlar arasında en beğendiğin mega holding grubu dolandırılmış hala farkında değil adam. Ben satış yapamadım diyor. Elindeki wordpress site dışarda 100 tl kardeş nasıl satıcan.
-
@hgrotius hocam bazı çiftlikbankcılar da benzer şekilde medyayı, sağı solu suçlu buluyor adamlar çok güzel iş yapıyordu onların karalaması sebebiyle oldu diyor yarım akıllı çok birde millet kolay yoldan köşeyi dönelim derdinde tabi kolay yoldan köşeyi dönenler oluyor ama bunu başkalarını dolandırarak yapıyorlar. Maalesef milletimiz kandırılmaya aç.
-
başınızın çaresine bakın deyip geçmiş o genco. Nasıl bir tiptir Allah aşkına mahallede ortaokul çocuklarına artislik yapan ergen tipli bir drakulas.
-
çiftlik bank, mega holdings, quest. net, bul karayı al parayı vs. vs. bunların hepsi kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen kendini kurnaz sanan enayilerin paralarını kaptırmalarını sağlayan ustaca tasarlanmış uygulamalar. Yıl olmuş 2018 ve yıllar önceki ülkenin meşhur banker krizi döneminde yaşananlar halen kabuk değiştirip tekrar yaşanıyor. Allah akıl fikir versin böyle işlerden medet umanlara...
-
Fadıl bey bu konularda oldukça iyiydi, adını anmadan olmaz. Ses gelmiyor bu aralar muhterem "jet"den. Bu tombik de umarım geri döner ve yeniden girişir bu işlere. Hadi hayırlı işler.
-
@fvpv sadece fadıl mı ,sülün osman banker castelli .
-
Çiftlik gibi mekan esprisini gerçek hayata dönüştüren bu adamlara hem üzülüyor hem de gıpta ile bakıyorum. Yakın çevrende olan bir kişiden dahi borç alabilmek için 40 takla attığın şu devirde adamlar kalkıyor, çiftlik miftlik derken binlerce kişinin parasını hiç ediyor. Nasıl oluyor? Neden oluyor? Neye kapılarak insanlar bu tuzağa düşüyor? Anlamak gerçekten güç.
-
@antimülakat çok kolay hocam , kısa yoldan köşeyi dönme hayali : )
-
@sbf12345 hocam bende derim bana para verenlere önümüzdeki sene en az 2 katını vereceğim diye. İnsanlar buna düşer mi dersin? Bence düşmezler, burada başka bir sihirli el var. İnsanların bam teline dokunan.
-
@sbf12345 şimdi fadıl’ın bendeki yeri ayrıdır. Çünkü reizimiz aynı kişiyi defaten dolandırmayı başarmış güzide bir insan. İşini iyi yapan insanlara saygım sonsuz
-
Benim kanaatim bu tosun marka yüzüydü arka planda jet fadıl gibi birisi veya daha önceki network dolandırıcılarından birisi vardır çünkü yasal boşlukları biliyordu ve bu oyun işi, alt yapısı, göstermelik çiftlikler, reklamlar vs bu bebeyi aşar.
Allah akıl fikir versin diyorum bu adamı Türkiye'nin tarım sorununu çözecek diyenler oldu, dış mihraklar karalıyor diyen oldu, fetöcüler karşı çıkıyor diyen oldu vs vs. yani inanılabilecek şeyler değildi ama çok inanan oldu gerçi bir kısmı da bu işe ilk girenlerin kazandığını bildiği için girdi onlar sıkıntı yok ama son girenlerin paraları patladı.
-
Yüzyıllar geçiyor halkımızın bazı özellikleri değişmiyor. Hazin bir hikaye.. En kötüsü de tekrarının yaşanma ihtimalinin çok güçlü olması.