Uber’e sahip çıkalım.
-
Dün bir kere daha gördükki taksici denilen yaratıklar vandal. Devlete millete işine gelmediği zaman her şeyi yapacak bir kafaya sahip diğer tabirle terörist. Eğer uber gibi alternatif olabilecek yapılara sahip çıkmazsak çoluğumuz çocuğumuz bu gibi pisliklere emanet.
-
Çıkalım çıkmasına da forumun büyük çoğunluğu işsiz sürekli taksi ya da uber kullanan çok azdır buralarda
-
pislik,yaratık, terörist deniyor taksicilere git yargıya başvur burada insanlara hakaret etme
-
@william yargı mı? Adamlar dün yargıyı tehdit etti, meclisi tehdit etti.
-
Sen de buradan cevap verdin yani
-
Taksi plakası uygulamasının amacı her önüne gelen aracın ticaret yapamayıp bu tür araçların belli olmasını sağlamaktı. Ancak yeni taksi plakaları bir şekilde üretilmedi ve sunulmadı dolayısıyla mevcut olanlar kıymetlendi ve ticari değer kazandı şu an tanesi 2 milyon tl. Evet bu gücün farkındalar, tekeller ve beğendiğini aracına alıp istemediğini almıyorlar. Bu durumda sadece uner değil her türlü alternatif girişim desteklenmeli katılıyorum.
-
@william ne kadar çok kişi duyarsa o kadar iyi hayırdır neden zoruna gitti?
-
Yarın öbür gün taksiler yok olup her taksi uber olursa öyle bir tekel olur ki pişman oluruz. bence karışmayalım, millet rekabet içinde olup birbirini yesin
-
böyle şeylere adalet de meclis de bir şey yapamaz barbar bunlar o yüzden seninde barbar olman lazım yani günümüzdeki tabir ile mafya oluşumuna gitmen lazım kartel şeklinde çalışıp sırf bu teröristlerle mücadele için ayrıca adam tutman lazım
-
@hgrotius benim ailemde de taksici var ve sen bu şekilde konuşamazsın tüm taksicileri zan altında bırakamazsın
-
@hgrotius Neden olacak akrabalarından biri taksicidir. Kardeşim taksi hizmeti neden tekel ya bunu bana biri açıklayabilir mi ? Neden rekabet yok. Kardeşim biz tüketiciler olarak her konuda amele olmak zorundamıyız ? Bütün konularda hep bizim üzerimizden mi millet zengin olacak. Öğrenmiş herkes sus, konuşma, düşünme denince susmasını, pısmasını. En ufak bir durumda konuşunca, ya niye böyle deyince hemen seni keserim, seni gebertirim demeyi. Bunlara bir dur demek lazım. Taksici değilde mafya gibi davrananlara hiç tahammül edemem artık. Kendi kararım artık hiçbir şekilde taksi kullanmayacağım. Ya doğru düzgün işini yapacaklar ya da kullanmayacağım. Ayrıca kesinlikle rekabet ortamı oluşturulmalı diye düşünüyorum. Sadece uber de yetmez daha fazla alternatif gelsin ben neyi istersem onu kullanayım.
-
Özellikle bayan arkadaşlar için oldukça kullanışlı bir olay taksiye binerken aynadan niye kesip duruyor kaç lira kitleyecek doğru yoldan mı gidiyor şehri biliyor gibi yapalım da kitlemesin diye her yerimiz ayrı oynuyor taksiye binince ama uber öyle değil daha binmeden ne kadar ödeyeceğiniz belli sürücüleri insana güven veriyor ve oldukça ahlaklı insanlar ve yolculuk bittikten sonra telefonla sürücü arkadaşa puanlama dahi yapabiliyorsunuz o yüzden puanı düşük sürücülüğü iyi olmayanları terbiyesizlik yapanları vb. o sektörde barındırmazlar.İyi ki uber var umarım hükümet taksicilerin yanında yer almaz objektif bir karar alırlar.
-
@paca08 sana pislik,yaratık, terörist denilmesi hoşuna gider mi? ben uber kaldırılsın ya da kaldırılmasn demedim dikkat edersen ister taksi kullan ister uber benim umurumda olmaz
-
@william senin adına söz söylemeye yetkilendirdiğin kişinin dün devletimizi nasıl tehdit ettiğini heğimiz gördük ve duyduk. Bu tehtidi yapan kişiye terörist denir.
Senin neden zoruna gitti derken bu durumu taksici olan birinin dahi savunması mantıksız olsa olsa taksi plakası olan biri savunabilir yoksa yağmur altında taksicilerin gazlayıp gidişine şahit olmamak imkansız. -
sen anlamıyorsun galiba kimseyi benim adıma yetkilendirmedim kimseye hakaret edilmesin dedim
-
@william Acaba kalkıpda insanlara saldırdıkları için, meclisi ve yargıyı tehdit ettikleri için deniyor olmasın. Bende bunları yapsam banada aynılarını söylerler. Yani gayet açık bir şekilde durumu anlattığımı düşünüyorum. Başka soruların varsa sor anlatayım.
-
@william başkanınız teröristler gibi yakıp yıkmaktan bahsediyor kardeş sen ne diyorsun
-
Sana daha fazla ayıracak vaktim yok maalesef
-
@yasaklı saçmalama benim başkanım falan yok
-
@william Taksiciler Odası Bşk Eyüp Aksu bu kimin başkanı benim mi? ki taksicilerden nefret ederim şunu da bil tr de kimse zorunlu olmadıkça taksi kullanmaz neden biliyor musun? yukarıda bir arkadaş sıralamış sebeplerini... ayrıca başkanınız diyor ki avrupadaki gibi yakıp yıkalım mı bilmem ne sen önce avrupada ki gibi hizmet vermeyi çalıp çırpmamayı taciz edip saldırmamayı hepsinden önemlisi medeni bir insan olmayı öğren ondan sonra hak talep edersin avrupadaki gibi.... teröristleşerek bir yere varamazsın