Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
ben katılmıyorum sizlere. dediklerinize katılıyorum da müfettişlerin yapması gerekeni yaptığına inanmıyorum. Kötü üniversite diye veya çalışmıyor diye eleyeceklerse çağırmasınlar bu adayları bilgiler başvuruda veriliyor. Çağırdıysa da bir şans verilmeli yani en azından bir kaç bilgi sorusu mutlaka sorulmalı.
-
@birmuhendis Hocam bu bilgi sorusuna çok takılmayın. Bilgi sorusu sorulmaması direk elendiğimiz anlamına gelmez ki.
-
Günaydın arkadaşlar gün içinde ik ya ulaşan veya aranan varsa bilgi verirse çok iyi olur.
-
Neyi bekliyolar ya ders calisamaz oldum aciklasalarda ona göre yolumuza baksak
-
Aldıklarını aldılar bence
-
@tax daha kimseyi aramamışlar
-
nereden biliyorsunuz hocam, ikiyi mı aradınız?
-
Ne zaman ararlar acaba bu hafta içi dediler kimine en geç salı demişler.Salı geçti bu hafta açıklanacak tahminleri tutacak mı bakalım.Duyumu ya da bilgisi olan var mi aramızda.
-
bana en geç cuma demişlerdi mülakata girdiğimde. ben pazartesi günü girdim mülakata.
-
IK nın numarası ne arkadaşlar
-
0212 319 75 92
0212 319 78 92 -
@tax aradın mı sen?
-
Bugün teklif alan olmuş arkadaşlar müfettiş yardımcılığı için. forum.memurlar.nette gördüm
-
@therana mülakattan sonucu hakkında bilgi veriyor mu ik?
-
Aradım ama acmadılar
-
Arkadaslar aradım donuslere baslamamıslar olumsuz olursa maille donuyolarmıs ıkı gun ıcın de hersekılde doncez dedıler
-
@tax teşekkürler ben de öyle duydum, henüz kimseyi aramamışlar diye
-
forum.memurlar.nette bir arkadaş teklif aldığını yazmış, bende oradan görüp söyledim
-
Arkadaşlar, ben dün aramıştım müfettiş yardımcılığı için ancak dönüş ne zaman olur bilemiyoeuz henüz belli değil demişlerdi. Diğer forumda başka bir arkadaş teklif aldığını söylüyor ancak buradaki başka bir arkadaş tekliflerin başlamadığı bilgisini almış. Anlayan varsa beri gelsin
-
Arkadaşlar malum sitede müfettiş yardimciligi için arandığını söyleyen arkadaş var, kaldiki öyle yalan söylecek bir tıp değil. Hepimize geçmiş olsun .Nasipten öte yol yoktur.Ben inanıyorum ki Allah'ın bana çizdiği kader benim hayallerinden bile daha güzel olacak