Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı ve İdari Memur alımı (İzmir)
-
@paprika valla ben İzmird'e yaşamasam gitmeyebilirdim. Çünkü 1 kişi alınacak 10 aday var. Yarısı dahi gelse oran baya düşük. Bunu yanı sıra torpil konusuna girmiyorum bile. Allah büyüktür, ol derse olur niyetiyle gidiyorum. Önce sınav sonra mülakat olacakmış gelecek arkadaşlar mülakata uygun giyinirse bence iyi yapmış olur.
-
18 tane test 2 tane mini esay ve 2 esay ingilizce (ingilizcelerden birini seçip yazmamızı istediler) toplamda 21 soruluk çok da ağır olmayan bir sınav olduk. Öğleden sonra ise mülakatları olduk. Benim mülakatım sohbet havasında geçti. (uzman yardımcılığı adayıydım). Daha sonra girecek arkadaşlara yardımcı olurum umarım. Herkese bu çileli yolda başarılar.
-
Daha sonra personel ihtiyacımız olursa gelir misin ? dediklerinde zaten anlamalıydım seçilmediğimi. ( ingilizce ve türkçe esayleri güzel yazdığımı düşünüyorum) Neyse fark etmez, ahirette hak arayacağımız 3-5 kişi daha çıktı.
Bu arada adaylar olarak hep birlikte sohbet ettik, fakat şu an atanan kişi hep en son anda geldi bizle gram dahi sohbet etmedi bir güzelde atandı. Yaşı da bizden epey büyük gösteriyordu. Orada mı çalışıyor bilmiyorum fakat kişiye açtıkları bir ilan olduğunu düşünüyorum. Bunu da not düşün arkadaşlar, ilerde burası açarsa tekrar başka şehirlerden İzmir'e gelirken 2 kere düşünürsünüz. HEHEHE Tekrardan söylüyorum HAKKIMI YENDİYSE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM 6.Mülakatımdan elenmiş olarak.
-
Sınavı kazanan kişinin LinkedIn hesabına baktım, 1 yıldır bu kurumda çalıştığı yazıyor.
-
İleti düzenlenmiştir.