2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Geçen sene mülakatlar 23 ekimde başlamış 2 kasımda sona ermis.acaba bu sene nasıl olacak?var mi duyumu olan arkadaşlar?
-
@umutsuz-vaka geçen sene 11 Eylül’de sınav açıklanmış 28 eylül’de mülakat tarihleri duyurulmuş.
-
Arkadaslar mulakat listeleri yayimlandigin da idari kisimdan muhendislik ve ibf kacar kisi oldugu belli olur mu sizce 100 kisinin kaci muh kaci ibf o sekilde birde puanlar ve kontenjanlar?
-
ZİRAAT BANKASI etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!(iletişim formunda başvuru tipini talep olarak şeçiniz)
ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuHALKBANKASINA etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!!!
HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
arkadaşlar yarın halkbank ve ziraat bankası için saat 15.00 etkinlik düzenliyoruz lütfen destek olun
-
@frederick-taylor her biri icin belirlenen kadronun 4 kati diye biliyorum, mesela benim istanbul uzman yrd 400 kişi (ibf). Muhendisligin de ayrıdır illaki bir tutmazlar diye düşünüyorum ama emin olmak icin bence ilana bak bence ben de emin olamadım.
-
Ziraat idari alan muhendislik kismindan mulakata kalan kimler var arkadaslar bilgi paylasimi yapalim?
-
@frederick-taylor ben varım
-
mülakat için bir whatsapp grubu kuruldumu acaba?
-
mülakata hak kazanıp bedelli askerlikten yararlanacaklar var mı? 3 kasım sonrasındaki celp dönemlerinde askere gidecekler açısından mülakatta eğitim dönemi düşünülerek aday için aleyhte bir durum oluşturur mu?
-
@shearer bende ayni soruyu merak ediyorum ama bi sknti cikacagini sanmam 21 gun
-
mülakatta başarılı olanlar 30 40 gün bankacılık okulunda eğitimde olacaklar bu süreç içerisinde askerlik durumu olursa sıkıntı oluşturur diye düşünüyorum.
-
@shearer idari izinli sayildigi icin alamadigimiz egitimi telafi ederler diye dusunuyorum
-
@shearer @Frederick-Taylor Hocam ben de aynı durumdayım mülakat sürecini bekleyip başvurumu bile yapmadım henüz. Siz ne yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@underw ben mumkun mertebe sarkiticam hocam ne yalan soyluyim su an beklemedeyim su tarihler bi aciklansaydi
-
@underw Ben de henüz başvuru yapmadım.Beklemedeyim.Ben Ziraat Katılım ik yı aradım ve bu konuda bir çalışmalarının/bilgilerinin olmadığını söylediler.İsterseniz sizler de mülakata hak kazandığınız şirketinin insan kaynaklarını arayıp bilgi edinmeyi deneyin.
-
Ben bu gün bedelli parasını yatırdım. Mülakat zamanı izin verirler düşüncesiyle..
-
@kamuranakkor Mülakata denk gelmez muhtemelen de eğitime denk gelirse sıkıntı ama ben de yatıracağım 3 kasımı geçirmeden bedelli fırsatı kaçacak fırsat değil.
-
Arkadaşlar ziraat katılımda genel müdürlükte çalışan arkadaşım var ondan edindiğim bilgiye göre Kasım 1-10 arasında mülakatlar olacak kendinizi hazırlayın
-
@ymerecak 1 ay var hocam daha ya cokmus sitede ne zmn yayimlanicak acaba gecen sene nasil olmustu surec arkadaslar bilen var mi?