Ankara Dershane Tavsiyesi
-
Arkadaşlar ben Ankara’da yaşamadığım için bu konuda bilgi sahibi değilim bir tanıdığım için dershane araştırıyoruz. Lütfen bildiklerinizi deneyimlerinizi eğer biliyorsanız hocaların isimlerini belirterek dershane avantaj dezavantaj şeklinde yardım bekliyorum.
@Antimülakat @paretowilfredo hocam sizin belki ayrıca bilginiz vardır -
@kizilderili hocam Ankara’da dershane olarak başkent kariyer iyi. Tabi kpss için sorduğunuzu varsayarak cevaplıyorum. Çok kalabalık kitle dershanelerinden kesinlikle uzak durun, çorba gibi oluyor nerde çokluk orda pislik.
-
Ileti kuanici talebiyle kaldirilmistir.
-
Başkent kariyer,kuzey akademi, themis
-
Çok teşekkürler arkadaşlar, başkent kariyer ile monopol arasında kararsız kaldık biraz daha yorum gelirse ona göre şekillendireceğiz kararımızı
-
@kizilderili monopol’ün sadece adı kaldı hocam. Ders notlarını vs aldım, giden arkadaşlarım vardı memnun olana denk gelmedim. Eskiden themis ayrılmadan iyiymiş ama şimdi kof.
-
Uluslararası ilişkiler,kamu yönetimi vs. bölümlerden mezun değilseniz hiç tavsiye etmiyorum dershaneyi...3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı... Kalabalık olan da aynı butik tarz da olan da aynı... Altyapım olmadığı için gitmiştim zamanında şimdi olsa gitmem birine youtube dershane gibi...
-
@kizilderili Özellikle hangi dersler için dershaneye ihtiyacı var arkadaşınız?
-
@onuktekin hocam sıfırdan başlıyor olarak düşünmemiz lazım altyapı yok yani
-
@kizilderili Hocam Themis'e gidebilir.Hukuk kadrosu anayasa dışında hakimlik kadrosuyla aynıydı.Medeni hukuk dışında da gayet iyiydi.Muhasebe'de Alican Hoca var.Kendisi çok güzel öğretiyor.Bu sene 4t'de de ders vermiş.Bu sene Themis'de devam edecek mi bilmiyorum. Maliye'de İsmail hoca var.Üniversitedeyken de ders almıştım kendisinden. Çok kaliteli bir hoca kendisi.Vergide Serdar hoca var o da çok iyi.İsmail Hoca ve Serdar Hoca Gazi Ünivesitesinden. Makroya Musa Hoca,mikroya Ulaş hoca dörtlüye Sevim hoca geldi. Dersler verimli, verdikleri kaynaklar ve rehberlikleri iyiydi.
KPSS'den sonra medeni usul dersini de alıp idari hakimliğe de hazırlanabilir. -
@onuktekin çok sağolun hocam tavsiyeleriniz için
-
@kizilderili Rica ederim hocam.Seçmek zor iş.Kolay gelsin.
-
Hocam başkent kariyer ile mutlaka görüşün derim.
-
merhaba arkadaşlar. bende aynı durumdayım.adını duyurmuş bir kaç dershane ile görüştüm. 4t yi düşünüyorum. baktım nereye gitsem çoğu dershane de 4t yayınlarını görüyorum. hem de yayın hocaları derse giriyormuş. etütleri de cazip geldi. 4t ile görüşen başka arkadaşımız var mı?
-
@kpssyen bu sıralar 4t'de genel tekrar dersleri var dershane öğrencisi olmayanlar için. Gidip yerinde görebilir,dinleyebilirsiniz karar vermeden önce.
-
@onuktekin tavsiye için teşekkürler iletişime geçeceğiz.
-
@kpssyen rica ederim. Basarılar.
-
Şu dershanelere çalışan Gazi hocaları da hiç bitmiyor. Çoğunun yalan söylediğinden veya takma adlarıyla çalıştıklarından emin olabilirsiniz. Herkes bir yol edinmiş Gazi hocasının demeyi.
-
@kizilderili merhaba ankara da çoğu dershane ile bir arada olmuştu birisi olarak , makro akademiyi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Maliyesi iyi değildi onu da başkent kariyer in sahibi mehmet hoca ile değiştirdiler. Suan on numara dershane oldu. Data içinde iyi dediklerini duydum.
-
Başkent kariyere görüşmeye gittğiniz zaman rehberlik hizmetlerinin çok iyi olduğunu hatta bir çizelgeyle ödevlerinizi takip ettiklerini, ödevlerinizi yapmadığınız zaman sizi uyardıklarını felan söyleyecekler. Bu nedir kreşe mi kaydoluyoruz biz? Çok fazla yapmacık gelmişti ben görüşmeye gittiğimde o yüzden eledim.
Makro akademide de plates eğitimi veriliyormuş sınav stresinden uzaklaşmak için felan. Bu nedir? Burayı da elemiştim.
Data akademiyle hiç görüşmedim ama orda da derslerde hocalarla öğrenciler arasında çok fazla samimiyet kurulduğunu hatta aşırıya kaçıldığını duydum.
Themis in hocaları fena değil. Kurumsal bir dersane ciddiyetsizlik pek yok tercih edilebilir.
Monopolün hem hocaları hem kurumsal yapısı hem de yayınları çok iyi olduğu için burayı tercih etmiştim. Tavsiye edebilirim. Senenin başında bir program verilir ve o programa göre dersler biter aksama olmaz. Hocaları akademisyen olduğu için ezber mantığıyla değil tüm dersler akademik mantıkla anlatılır.
Tüm bunların dışında genel bir tavsiye olarak dersane sadece bir araçtır esas iş çalışmada bitiyor.