Kurum Sınavları ve Ankara'da Konaklama İmkanları..
-
Malumunuz Ağustos ayı sınav ayı oldu.DGUY, GUY, VMY, Ziraat sınavları var.Ankara'da konaklamak için uygun fiyatlı temiz bildiğiniz kaldığınız yerleri yazarsanız herkes az çok fikir sahibi olsun.
-
ben ulusta otel mıthatta kaldım metroyada yakın dırek gazı unıye gıdıyorsun zaten cıvarında ucuz bır market var 60 tl ıdı 3 yıldızlı odası fena degıl guzel huzurluydu
-
TEKSİF MİSAFİRHANESİ
Adres : İncesu caddesi. No:5 (Ahmetler PTT Karşısı) Kolej Ankara
Telefon : 0312 430 47 50zamanında burada kalmıştım gayet temizdi, fiyatını hatırlamıyorum ama ulaşımı gayet iyi, kolej metro durağına çok yakın, hemen önünde taksi durağı da var, kalacak yer arayanlar arayıp iletişime geçebilir.
-
Sınavlar art arda olacak bu yüzden gidip gelmek yerine bir yurtta da kalınabilir.Kurslara gelip yurtlarda kalanlar çok kişi var.
-
@onuktekin Evet aslında biraz daha uzun konaklama (15 gün gibi) bir yer olursa daha iyi olucak.
-
@enki Biraz erken ayarlamak iyi olabilir hocam.Daha sonra misafirhanelerde de yer bulamayabilirsiniz.
-
@onuktekin Uygun bi yer bulursam hemen ayarlayacağımda işte araştırma safhasındayım.
-
@enki Kolay gelsin hocam.Bulursunuz inşallah.
-
Yurtkur a ait yerlerde yazın boşluklar oluyor. Bu sınavlar için hiç bir günlüğüne rica eden oldu mu? Böyle bir şeye imkan veriliyor mu? Veya reddedilen oldu mu?
-
Yani dguy sinavindan once gidip guy sinavi bitene kadar 15 gun kadar konaklama maliyetli olmaz mi birde biz issizlereyol masrafini filan dahil ettigimizde denk olan ucuz yerler varsa bende bilmek isterim
-
Bende aynı seyi düşündüm 15 gün boyunca kalmak için bi yer şart misafrhanelerin fiyatı nedr acaba hiç bilmiyorm bide dguy guy fln bunlar üniversite de mi oluyo yakın bi yer ayalamak lazm
-
@antimülakat Yurda kayıtlılık esastır hocam
-
@antimülakat Bir arkadaşım Kocatepe tarafında bir yurtta bir hafta kadar kaldığından bahsetmişti. Bu şekilde başka kalanlarda varmış hakimlik sınavları için v.b. Ders çalışma yeride varmış..
-
@antimülakat DÜZELTME pardon Yurt kur yazmışsınız dikkatimden kaçmış. Yurt kursa iş değişir
-
www. yurtakademi. com ve www. ulkukizogrenciyurdu. com buralara bir sorun. Herhangi bir vakıfla ilişkileri var mı bilmiyorum. Kalacak arkadaşlar hep birlikte hareket ederseniz menfaatinize olacağını düşünüyorum.
-
Toplu hareket ederseniz hostellerde oda kapatma şansınızda olur. Hostellerin tek kişilik odaları da mevcut.Bunu sadece bir seçenek olarak söylüyorum ama oda kapatmadığınız sürece önermem.Gürültü problemi yaşayabilirsiniz hostellerde. Tabi yaşamayabilirsiniz de
-
yurt akademi biraz pahali onu biliyorum ben.
eğer uygun olan varsa bilenler bi paylaşsa aslında güzel fikir
-
@inflexible Hocam 3.5 sene kyk da kaldım ben.Yabancı turistlere yazın toplu olarak veriliyordu.Yada başka üniversitelerden yazokulu için gelenlere.Eğer uygun ise kyk buna karşı çıkmaz diye düşünüyorum.Odalar biraz askeri koğuş gibi olsada günlük 10 tlye civarı (tahminim önceden 6-7 tl civarıydı ) konaklanabiliyor.
-
@enki Tabi benim söylediğim şehir denizli.Ankarada durum nedir bilmiyorum.
-
@duyguuu37 15 günde 3 sınav olacaklar için uygun bi yer bulunursa sanırım maliyetli olmaz.100 tl gidiş 100 tl geliş 600 tl.Birde zaten vmy sınavı için 2 gün konaklamak gerekecek 200 tl de o etti 800.Bütçeyi biraz zorlayıp her hafta yolculuk stresini yaşamamak daha mantıklı.