Guy da malatya yazacaklar toplanalım
-
@hakimim_25 İnşAllah
-
Arkadaslar facede gordum simdi dun malatya yazdim diyen 2 kisi maras icinde oy kullanmis ve bunlardan biri 90.2 puanla yazdigini soyleyen kisi buyuk ihtimal puanlarida yazdiklari yerde yalan
-
günaydın arkadaşlar 78 ile Malatya yazdım. Ve Malatya yazan twiterda 85.5 olan bir arkadaş gördü m sadece baska bide benim arkadaşım 76 ile yazdı . Yani 90 lar falan hikaye. Anketlerde en az 500 kişi katilsin ki görelim nedir ne değildir. Hepimiz icin hayırlısi olsun
-
@kanikey gunaydin hocam arkadasinizin puani tam kac benim 76.85 sordugum cogu kisinin puani benden yuksek insallah gecen senenin bursa vakasini yasamayiz
-
Kardesim bozma moralini 75.15 le başvurdum
-
@ahmtdmn kusuratini bilmiyorum onun 76 . yani arkadaslar 125 kişinin icinde tabiki iyi puanlilarda olacak ama genelde yazanlar 76 77 78 79 gibi gorunuyor bundan sonrasina mudahale edemeyiz bursa mağdur u olarak.
-
Arkadaslar illaki yuksek yazanlar her ilde oldugu gibi malatyadada olacaktir benim tahminim 75 i gecmeyecektir rahat olun calisin bozmayin moralinizi
-
Arkadaşlar varmı bi duyum ne zaman açıklanacak
-
@hakimim_25 bir iki güne belli olur
-
En yuksek illerden birini buldugum icin tebrikler bana
-
Gerçekten bende kendimi tebrik ediyorum
-
Yaktın Malatya
-
Şampiyonluk bizde
-
memleketımız dedık yazdık adanada yasıdıgım halde ne cok sevenı varmıs 75 le yaktı saolsun
-
Bilemedi kimse tercih sistemi başlı başına problem
-
Böyle birşey olamaz ne var bu malatya da
-
Deniz..kum..gunes.. hangisi var bir gunes herhalde amannn neyse yaa daraldim
-
Arkadaslar gecmis olsun. Listede yer bulanlari tebrik ederim fakat yer bulamayan arkadaslar icin ise cidden uzuldum. Ne desek ne soylesek teselli etmez biliyorum helede diger illerin kapattigi puanlari gorunce. ALLAH sabir versin insaALLAH daha guzelleri olur iyiki malatya olmamis dersiniz sikmayin caninizi caniniz sagolsun.
-
Burada sizlanacaginiza yeni başlığa gelin. Yeter artık bu adaletsizliğe dur diyelim.
-
Rakiplerim nerelerdeler acaba