2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
69,5 net de benden. Bir insan iki şık arasında kaldığı bütün soruları mı yanlış yapar ya. Açayım da Canbay'ın '' Elbet Bir Gün'' şarkısını dinleyeyim.
-
60-70 arası muazzam bi yığılma var benim 74
-
@popescu 60-65 arası olacak gibi
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Siyasi Polise MİT değil diyen arkadaş şimdi EGM olmadığına ikna olmustur umarım..
Hala arkasındayım. İkna olmadım. Uygulamada bu işi cevabı verilen kurum yapmıyor ve herhangi bir kanuni dayanağı da yok OSYM'nin doğru kabul ettiği cevabın ve dediğim gibi uygulamada cevabı verilen kurum yapmıyor o işi.
-
Türkçe ile idare topu diktirdi bana 64.5 da kaldık hayırlısı olsun herkese başarılar
-
alan 53 d 11 y
gk 27 d 7 y
net :75.5
herkese geçmiş olsun . -
@cengizkan2 60- 65 arası yığılma mı olacak kazanır anlamında mı söylediniz hocam?
-
Var mi şöyle 82 ve ustu yapan bi babayigit tebrik edelim
-
@keynesin-faizi benim de 73 geçen sene bir soru ile kaçmıştı inş aynı kaderi yaşamam
-
@sinav1453 demekki hocalar osym cevabına göre bilgi veriyor
-
Türkçe 1 y
tarih 1 y
TR ekonomisi 3 y
İ.h 1 boşanayasa -
İdareler 10 y 4 b
iktisat 3 y 3 boşGerçekten idare dışında iyi yaptığımı düşünüyorum. Bu işler nasip tabi de idarede çok fazla ekstrem soru vardı ya.. Yüksek netler yapan kardeşlerimi tebrik ederim. Neticeler hayırlı olsun.. Bekleyip göreceğiz bakalım kaçla kapatacak ne olacak..
-
@popescu yok hocam yığılma olacak .Kazanmak içinden 72+ garanti bence
-
Kaçla kapatır sizce arkadaşlar geçen yıl 80 miş sanırım
-
@cengizkan2 inşallah hocam.
-
72,5 net,hakkımızda hayırlısı.
Türkçe beklediğimden 3 net aşağı geldi. -
77,5-80 gibi duruyor benim de 2 sorudan emin değilim.Hayırlısı.
-
Genel itibariyle 70 ve üzeri net yazıyor gibi herkes.
-
Ben 70 net yapmisim ama 70 e kadar dusmez 72 ve sonrası mulakattadir kazananlari tebrik ederim
-
Yanlış saymışım 72,5 çıktı.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@cengizkan2 hocam 71.5 yaptık ayip ya ahahaha