2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@larendeli yok dedi yanlış okumadıysam
-
Ya Bu sınavların sonucuna nasıl ulaşıyorlar olabilir mi böyle şey ya kafayı yiyeceğim yeter
-
@can-mavi hocam size değil lafım ösymye direk ben ösymdekilerin net ile doğru arasındaki farkı bilip bilmediklerine emin olamadım neyse 2 hafta içinde göreceğiz sonucu kasmaya gerek yok
-
@bendeniz şunun şurasında 27sine ne kaldı kurcaladıkça batıyoruz ahhaha en iyisi kurcalamamak
-
zehri atıp giden arkadaş ysk grubunda şunu paylaşmış:
"puan ben de ilk başta arkadaşa dedim helal olsun bu memlekette 875 kişi varmış demek ki 80 neti geçen yok dedi puan"
-
@can-mavi konu tartışmaya kapanmıştır hocam daha önce bu denendiyse yine denenmiştir. Geçen yıl çok fazla itiraz oldu şikayet oldu sınav ile ilgili anketlerin sonucu bakana gelince şöyle bir konuşma geçmesi ihtimal dahilinde muhtemelen
-personel : Bakanım son sınavla ilgili çok şikayet aldık az önce ösym sınav raporları da geldi çalışma masanıza bıraktım bakanım- Bakan : Bu ne ya bunlar sınav mı yapıyor ülkeye hizmet verecek gençleri anarşist olmaya mı zorluyor:)) sizİn yapacağınız sınavın ...!! Ahmet olum arşive bak bakalım en az şikayet hangi yıl olmuş
Personel: Bakanım şimdi araştırdım bizim eskilerden mithat bey var o da 2014 te ortalık süt limandı kimseden ses çıkmamış öyle söyledi
Bakan: Ahmet olum 2014 gibi olsun yeni protokolü öyle yaz bu ne arkadaş bunu da mı biz halledelim o kadar işin gücün içinde sağlam yapın işinizi
Personel : Emredesiniz sayın bakanım
İşin şakası bu tabi ama yıllardır sağlam bir sistem oturtulamamasıda sorgulanması gereken bir durum
- Bakan : Bu ne ya bunlar sınav mı yapıyor ülkeye hizmet verecek gençleri anarşist olmaya mı zorluyor:)) sizİn yapacağınız sınavın ...!! Ahmet olum arşive bak bakalım en az şikayet hangi yıl olmuş
-
Biri ÖSYM’nin numarasını söyleyebilir mi lütfen?
Ulaşabilenler için söyledim, biz ulaşamıyoruz. -
Arkadaşlar 4 yanlış bir doğruyu götürdüğü için düşük kapatacak atmalar yok boşlar var Yüksek kapatmaz kısaca 2014 ten düşün kapatır
-
@pablomu aynen öyle bırakalım dağınık kalsın hocam :dd
-
@esnaf61 ALLAHUEKBER. konuşun hocam konuşun.
-
Arkadaslar simdi 1 DOGRU 1 puan ise adam 76 dogru yapip 73 neti olablir bu durumda 1 Net 1 Puan olmaz.. Acaba dogru/bolu net sayisiyla elde edilen bir katsayi ile carpip puani mi buluyorlar..Ben galiba kafayi yedim ilac alip 27'sine kadar uyumak istiyorum..
-
@larendeli Eminim şu an okuyup eğleniyordur. Yani umarım öyledir.
-
73 puanla kapatmış diyen arkadaş muhtemelen bizi trolledi, trolü ilk yiyenlerden biri de ben oldum :))))
-
@ofa hocam bu iyiydi:)
-
En son yapılan test sınavında her doğru 80 soru için 1,25 puan oluyor da neden her net 100 soru için 1 puan olunca olmuyor ki , gayet olabilir bi durum arkadaşlar.
Diğer husus sınavın kaç net ile kapattığını şimdiden tek bir kişinin duyumu ile 73 ile sabitlemek bana mantıklı gelmedi.
Sapma olsa dahi 70 netin altını görmesi çok zor benim düşünceme göre , mülakata 450-500 kişi girer sapma olmazsa , bu da bakanlığın işine gelir. -
@cevatcobanli444 444 67 96
-
arkdaşlar geçen günlerde yaptığım analizi yineliyorum belki okumayan gözden kaçıran olmuştur, fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. tamamen standart sapmadan katsayılardan bağımsız bir analiz bu, doğrudan net sayıları üzerinden. şimdi, 2014 sınavında 240. olan kardeşimiz 63 doğru 17 yanlış yapmış ve yanlış doğruyu götürmediği için muhtemelen hiçbir soruyu boş bırakmadı. eğer yanlış doğruyu götürseydi muhtemelen hem doğru yaptığı sorulardan hem de yanlış yaptığı sorulardan boş bıraktıkları olacaktı örneğin; 60 doğru 8 yanlış 58 net olacaktı. 100 soru üzerinden değerlendirirsek; 80 soruda 58 net geliyorsa 100 soruda 72,5 net gelir. bu 72,5 net 240. kişinin puanı oluyor. bizim sınavda ise 400 kişi mülakata kalacak, biraz iyimser bir tablo çiziyorum ama 70 ve üzeri olan arkadaşlar listeye girebilecekler gibi görünüyor bu tabloya göre.
-
@can-mavi hocam yapmayın hem 2016 hem de 2017 birincilerinin puanı 100 verilmiş.
-
SEVGİLİ DOSTLAR BİRAZ ÖNCE ÖSYM DE GÖREVLI BIR ARKADAŞTAN ALDIĞIM BILGIYE GÖRE %99 STANDART SAPMA VAR
-
RAHAT OLUN.....