@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@paretowilfredo maalesef bu seferki sonuç bekleme başlığı biraz acayip... maalesef sap ile saman birbirine karışmış durumda, ayırmak da bizlere düşüyor.
'duyum' nedir bilmeyenler maalesef insana forumda daha duyum paylaşmamaya sevk ediyor. seninle hiçbir zaman yüz yüze tanışmamış olsam da kardeşim, yaklaşık 5 seneden beri gerek memurlarda gerekse burada defalarca mesajlaşmışlığımız olması hasebiyle amacının ne olduğunu, söylemlerinin ne olduğunu, düşüncelerinin ne olduğunu biliyorum. duyumun ne olduğunu anlayanlar ve forumu takip edenler gayet ayırt edebilir bazı şeyleri. bu sene can sıkıcı çok durum oldu bu başlıkta, sinirlenmiş olabilirsin lakin 6-7 senelik forum tecrübesi olan bizler bu gibi durumlara alıştık.. birkaç kişi yüzünden canını sıkmaman gerektiğini gayet iyi biliyorsun.. sağlıcakla ...
bundan yaklaşık 6 sene evvel 'pareto yazsa da bir şeyler öğrensek' dediğim günlerde de sana karşı birçok mecrada engelleme çalışmalarını gayet iyi hatırlıyorum ve bu sebepten dolayı bir daha duyum paylaşmadığın zamanları da biliyorum. yine aynı durum, yine aynı yıpratma.. farkında değil misiniz burada ne zaman ciddi bir duyum paylaşılsa hemen 1-2 saatlik üyeler duyumu ciddiyetsizleştirme çabasına giriyor.. bence bu yıpratmaya karşı dim dik durmak gerekir.