Ankara Gazi Anadolu Lisesi
-
@ucanbalon hocam armada avm nın oradan yürüme mesafesiyle 15 dk civarı sürüyor
-
@byteks1 İstanbul'da minibüsler eklenmiş durumda. Kullandım ve çok işime yaradı kalkışları belli hocam.Geç kalan ceza ödüyor.Erken çıkamıyorlar.Rota düzenleri belli vakit yüzünden ara sokaklara giren çıkan olsa da genel bir düzen var. Araya girer çıkar ama geçeceği güzergah belli.
-
@onuktekin ankara dolmuşlarında bir düzen yok malesef. Herkes kafasına göre takılıyor.
-
@buseneatanıyorum tamam hocam eminseniz böyle yapayım en mantıklısı bu gibi görünüyor
-
@byteks1 hocam Ankara'da yaşıyorum.Dolmuşları da kullanıyorum.Çok görmedim rotasını değiştireni.Benim kullandığım hatlarda böyledir belki.
Diğer yandan İstanbul kadar karışık olamaz.İstanbul'da da rotasını değiştiryor ama 1-2 durak geçerse geçiyor.Ankara'da da öyle yapıyorlar. -
Ben de Ankara Atatürk anadolu lisesine Sincandan gidicem en yakın ne ıle gıdebılırım ?(banlyo trenlerıde dahıl)
-
Sincan'ın neresinden gideceksiniz?
-
@abd94 Bahcelievler Metro İstasyonu'na 5 dk yürüme mesafesinde.Dolmuş varsa dolmuşla yoksa metroyla Kızılay'a,Kızılay'dan Ankaray'a geçip AŞTİ yönüne giden trene binip Bahçelievler'de ineceksiniz.Oradan 5-6 dakika yürüme mesafesinde.Trafi ya da Moovit uygulamasını indirip bakabilirsiniz.Kaç dakika süreceğine,en kısa zamanda nasıl gidebileceğinize daha ayrıntılı bakabilirsiniz. Uygulama referans kodumla üye olup bana da destek olashshdhdjdj :))
Trafi'yi o kadar çok önerdim ki bence bana reklam için ücret ödemeleri lazım :)) -
@onuktekin eyvallah kardesm daha yakın nasil olabilir diye düşünmüştüm olmuyor snrm trafik sıkıntısı cekmeden metro yapacm oyleyse
-
@abd94 İyiki Çankaya yazmadık. Çankaya yazsak Beytepe verirlermiş :)) artık trende tekrar yaparsınız. Uyursunuz da biraz
-
@onuktekin sorma kardeşim trendeki tekrar kurtarir mi bilemedim