HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Dediğim gibi Pasif iki günü geçirdik, yarın itibariyle heyecan başlar. Diğer günlerde Hareketlilik artar.
-
@Sucuklu_Kahve o zaman geliyor gelmekte olan:-)
-
adam michael scofield ağalar. bir gizem bir fluluk aman aman
-
Yarın açıklansın artık ya Allah rızası için
-
Yarın açıklanır mı acaba ya
-
Bir umuttur yaşamak
-
Bilgisi olan var mı ?
-
bugün de tık yok vay babooo
-
Özelden beklemeyin dediğim herkesi burada beklerken görmek üzüyor beni gençler Biraz inzivaya Geçelim, sonra hep birlikte döneriz foruma.
-
@Sucuklu_Kahve hahahaha bilgiyi tegitlemek için olabilir birde yapacak iş yok üstad ne yapak bekliyoruz
-
@Sucuklu_Kahve biz gizli gizli de bekleriz reis sen yeter ki üzülme
-
@Sucuklu_Kahve Hacı bir kere haklı çıkmanın verdiği bu egoyu hic bir ilaç vermez tadını cikar
-
@Mirzanyarr
Sınav ilanı, Sınav açıklanması, eğitim başlangıcı, eğitim yeri çok şükür kendimizce yardımcı olduk Dostum. Salladık Hepsi tuttu. Ego bizde Sadece "Ankara'da Kullandığımız Taşıma kartıdır".Sana bir denklem söyliyeyim hayat boyu işine yarar. Başarı= 1/Ego . Matematik Sıkıntın Varsa, açıklıyayım Hocam, ego artıkça, Başarı düşer. Payda da olduğu için.Bu Denklem seni başarıya götürür.
Bizim niyetimiz haklı çıkmak değil, elimizden geldiğince yardımcı olmak.
-
yaşa @sucuklu_kahve gardaş
-
@Sucuklu_Kahve birincisi gerginleşme sampiyon sakin ol
İkincisi o espiri hala yapılıyor demek hatırlatın için ayrıca teşekkürler;)
Ve dahası matematik ile bir sıkıntım yok sadece fazlasıyla psikolojiye ilgiliiyimdir ve bu alana ilgili olan herkes (bakiniz hocam ilgili derken okuyan demek istiyorum) senin bahsettiğin o ego ve başarı denklemim bilimsel olarak (bak bilimsel olarak) diyorum çürütüldugü bilir
Şimdi gelelim ikinci bir tahlile, ki burda gene psikoloji konuşuyor, senin ego dememle direk başarı ile kiyaslayıp kendine bağlama noktasında yorum yapmam dogru olmaz bence herşey ortada
Forumda ben şöyle başarılıyım şunu tavsiye ederim lafları bana uygun değil pek ama senin bu yazdıklarını okudukça freudun kişilik tahlillerini yeniden okumaya karar verdim
Sağlıcakla.. -
@Sucuklu_Kahve
-
kalemiye kardeşim eger buralardaysan bir yazsana bana
-
arkadaslar yarın acıklanabilir mi sizce herhangi bi duyum var mı ?
-
@ecoins bu hafta içi artık açıklanır
-
Pusudayız