yardım edin
-
@ozan05 saniyorum vakif uninin parasindan cekindigin icin uluslararasi iliskilere aklin kayiyor. Ama kesinlikle pisman olursun. Eger ailen karsilayabiliyorsa kesinlikle hukuk oku. Benim abim de bi vakif universtesinden hukuktan mezun. Mezun olur olmaz ise girdi hukuk mezunu oldugu icin. Ve tum arkadaslari da bi yerlerde tutundular, hakim savci olan da cok. Ornegin bi hakim olsan birkac seneye cikartirsin okul ucretini zaten:) abim icin zamaninda iibf bolumleri tercih edilseydi abimin suan bi isinin olmasi imkansiza yakindi, tabi Allah bilir yine de ama durum oyle. Ozetle kardesim ailenin karsilayabilcek durumu varsa hukugu sec ve gelecegini kurtar. Yoksa maliye iktisat tarzi bi bolum oneririm. Ve direk kpssye calismaya basla:)
-
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Bugün rehberlik hocalarımla görüştüm. Kadir has üni Siyaset bilimi ve kamu yönetimini çok övdüler(ingilizce eğitimi falan).Sorum Kadir has siyasal hakkında ne düşünüyorsunuz? en azından hukuk tercihlerime alternatif olarak.
-
@ozan05 yazmayın kadir has da iyi falan değil. hukuk şu an gelmiyosa 1 sene daha hazırlanın. ben iyi bir üniversitenin ingilizce iktisatnı bitirdim ama ne ingilizcem var ne iktisatım. 1 sene insan hayatında hiç bişey ben yerinizde olsam tekrar hazırlanırım
-
@ozan05 bak güzel kardeşim, bak canım kardeşim İİBF olayını boş ver diyoruz. Dönüp dolaşıp girmek zorunda kaldığınız kurum sınavları aynı olacak ve burada da çok fazla kadro yok maalesef. Sen hukuk oku, diğer İİBF bölümlerine meyletme lütfen!
-
@antimülakat 26.450 ile kapatan 19 Mayıs üni Hukuk gelme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? veya 27.156 ile kapatan Antalya bilim üni?
-
@ozan05 ne diyeyim ben dediğim gibi 30 k civarının dahi 35 - 38 k civarında kalacağını düşünüyorum. Sizin sıralamanız için o üniversiteler bile olursa ucu ucuna.
-
sevgili kardeşim ben güzel bir okulun kamu yönetimini bitirdim arkadaşım uluslararası ilikileri bitirdi ve biz idealisttik öabalayan çocuklardık ve bitirdiğimizde elimize hiçbir şey geçmedi alanımızla ilgisi olmayan kitaplara boğulup kendi çabamızla ekstra gösterdiğimiz sabırla kpss den iyi puan aldım kurum sınavı vs uğraşılıp duruyor kendin çabalıyorsun yani bir okula gideceksen senin çaban dışında sana bir şey kazandırmalı idealizmin canı cehenneme işssiz kaldığında kimse senin dünya insanlığın kurtuluşu vs ilgili fikirlerini umursamayacak fikirlerini ortaya koyduğunda sen önce kendini kurtar diye dalga geçecekler olmayacak adamları örnek gösterecekler kardeşim durumunu bilmem ama itü ekonomi vs tutuyor mu bir de ona bak ekonominin güzelliğinden değil de itü belki bir şey katar diye söylüyorum hukukların da hali kötü psikoloji yasası çıkmadığı için uzaktan eğitim yurtdışı sahtekar okullardan diploma alıp psikologluk yapan şarlatanlarla dolu etraf odtü sosyoloji falan tutuyor mu acaba hiç değilse dilin olur oyle bir haldeyiz ki seçmeyin şu tm yi vallahi
-
Tercih olayi sinav döneminden daha zor gerçekten.En iyisi okumamak
-
@fabercastell itü 17k ile almiş en son zor galiba.
-
@ozan05 oyle düşünme ama ben şçyle diyeyim sana memur emekli çocuğuysan tm bölümleri okumak lüks devlet kadro açmayarak bizlere diyor ki aslında memur çocuğu ataması garanti hemşire ya da polis olacak başka çare yok diye alenen ilan ediyor zor olabilir çağ hukuk gelmez mi
-
25k . Düşük bir ihtimal galiba .
-
çocuk gelişimi kolay atanıyordu bak şçyle de yapabilirsin ama ciddi şekilde çabalaman gerekecek birinci sınıfta herkes laylaylom olur iibf den bir bölüm seçersende çiftanadalla hukuk bitirabilirsin devlet ünisi iöinde yapan arkadaşlarımızda var ama gayet planlı olmalısın sermemelisin her dersini özen göstermelisin
-
Araştirayim umarim olur.Tesekkurler
-
rica ederim iibf geliyorsa da enseyi karartma ortalamı yuksek tut çift anadal yap o kadar zor değil