HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Facesofstone o zaman internet gitti geldi :S
-
@buğday Olur ama aciklamazlar o saatte diye dusunuyorum.
-
@Werder_Veremem Paşam var mı bir açıklamanız
-
@Eftelya ben artık şu saatte açıklanır diye düşünüyorum veya şu gün açıklanır diye düşünüyorum diyenlere inanmıyorum kardeşim. düşünmeyenlere inanıyorum birazda öyle yapalım bakalım
-
@buğday Ben de inanmiyorum hiçbir soylentiye, birşey belli değil.
-
Baktılar yine olmadı herkes kayboldu . Gerçekten yıprandım belirsizlikten.
-
@burcudml ne zannediyodunuzki o sevgili sucuk ekmek nerde şimdi acaba :))))))
-
Eğitimin ertelenme veya bir sonraki günlere sarkma ihtimali yarın öğlene kadar açıklanmaz ise gerçekleşeceğini düşünüyorum.
-
Bir gün daha bitti heralde biz yine dağılıyoruz
-
Haftaya kaldı bu iş. Kabul etmek gerek.
-
..........
-
@moonshe herkes biliyor evrak toplamayi ama ulu orta yere nispet yapar gibi paylasirsa sende avukatligini yapamazsın. Sana ne oluyor hayrola? O kisi sensin herhalde
-
@moonshe Bak güzel kardeşim. Sizin iyi niyetlerinize inanmayacak kadar çok kurum sınavı ve mülakat tecrübem oldu. İnandırıcı değilsiniz,referansı olmayan adam işini garantilememiş hiçbir adam o işlerle uğraşmaz şuan. Ha o hanımefendinin durumu farklıdır,anlarım. Eğer ki haksız bir şekilde öyle dediysem bizzat özür dilerim. Lakin ben haklı çıkarsam da elim sizin gibilerin yakasındadır...
-
Resmen yalan oldu bu hafta. Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş beklemeye devam:)
-
eğitimde olan arkadaş veya Genel müd. yakın olan bi arkadaş yokmu belki çalışma devam ediyodur ışıklar felan açıktır :)))) guy misali
-
@moonshe o bayanin durumunu ogrendikten sonra mesajimi sildim varsa yanlis ozurde dileriz.fakat sen en az 500 kisinin sonuc bekledigi sayfaya gidip boyle bi sey yazamasin yazarsanda adam gibi basina ozel not dusersin ki kafalarda suphe kalmasin bak burda insanlar nobet tutar gibi sonuc bekliyor.noter onayli belge cikartanda cabasi meslek kiyaslayanda hadi neyse
-
@fact0riel Gib , görüp görebileceğin en erken sinav ve mulakat sonucu açıklayan kurumdur. Bankayla karıştırmamak lazim:)
-
Ya bişey sorcam eğitimin haftaya pazartesi başlayacağından emin miyiz? Eğer cevap evetse sonuçlar bugün de aciklanmadiysa bu kadar insan bu evrakları ne ara toplayıp ne ara yola çıkıp gelecek?? Istanbul a tanınan o azıcık zaman bile neden diğer sehirdekilere tanınmıyor?? Kafamda deli sorular...
-
@Sneijder onu biliyoruz her sonuçta ordan canlı yayın yapılıyor ya bundada yapalımmı diye sordum
-
@fact0riel hocam inanın acı çekiyordum bugün beni ilk defa siz güldürdünüz Allahta sizi sevdiklerinizle güldürsün