@KNUT-Wicksell k değeri 15 çıkmaktadır sorunun çözüm yöntemi (k,k)=kesişim noktasına orijinden indirilen dik doğrunun, bu dogruyu ikiye bölmesi ve muhteşem üçlü ortaya çıkarması sonucunda alan hesaplama formülü kullanılarak çözülebilir cevap da 15 çıkacaktır.
30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@KNUT-Wicksell 16 kardeşim,en emin olarak çözdügüm soruydu diyebilirim yani
-
@blade-14 3/28 o
tüm ihtimaller 8.7.6.5
3!.2/8.7.6.5 -
@ihtiyatihaciz 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre yani ben soruları unuttum diyebilirim..Osym'nin kabahati bu da..
noktalrdan biri 12 ye 12 diğeri 18 e 18 çözsene bi
-
Hocam grafik sorusunu tam çizip atabilecek varsa atsın çözdürelim şu soruyu..Çift sayı sorusunda ise benim hatırladığım az 2 ve 3 de başka sayılar verirsek çift sayı olmuyordu..Sadece 1 de oluyordu..
-
@Emre 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell 16 kardeşim,en emin olarak çözdügüm soruydu diyebilirim yani
abi sen çöz bi ya
-
@KNUT-Wicksell soruyu tam olarak hatırlayan varsa çözümünü yaparım,rakamlardan birisi 24 müydü?
-
@KNUT-Wicksell
k=x+y
noktalar A(12,12) B(18,18) k=? -
@KNUT-Wicksell
yanlış yazdım galiba b -
@KNUT-Wicksell tamam hatırladım x(12,24), y(18,12) en basitinden denklem kurarsan x ekseni 6 arttığında y ekseni 12 azalıyor. yani y'deki azalış x'teki artışın 2 katı olacak. x 4 artarsa (12+4=16) olur, y'de iki katı yani 8 azalırsa (24-8=16) yani ikisi de 16'da dengeye gelir
-
@KNUT-Wicksell
K=X+Y
x1=18 y1=12
x2=12 y2=18 -
@KNUT-Wicksell sen rakamları yanlış hatırlıyorsun,rakamlar dedigin gibi olsa işlem yapmaya gerek yok zaten 15 çıkar
-
@Emre xy ikilisi sorusu vardi ihtimallerin toplamini istiyordu.cevap 22 mi
-
Bu arada iktisattaki a,b,c sorusuna da hala geçişlilik diyenler var,burda ısrarcı olmak yerine herhangi bir mikro iktisat kitabını açıp bakın arkadaşlar, o sorunun cevabı bütünlük, iktisatın temelini bunlarla atıyoruz yapmayın.
-
@blade-14 evet 22
-
@Emre 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@blade-14 evet 22
tek çift sorusu ne şimdi -
@KNUT-Wicksell tam hatırlayamıyorum soruyu ama büyük ihtimal 1-2
-
@Emre o sorunun cevabi yalniz 1
-
@KNUT-Wicksell k değeri 15 çıkmaktadır sorunun çözüm yöntemi (k,k)=kesişim noktasına orijinden indirilen dik doğrunun, bu dogruyu ikiye bölmesi ve muhteşem üçlü ortaya çıkarması sonucunda alan hesaplama formülü kullanılarak çözülebilir cevap da 15 çıkacaktır.
-
Maliye tum cevaplari derleyebilen arkadas var mi ?
-
@Emre tek çift sorusu sadece bir degil bir öncül daha doğru olacaktı ama ben de hatırlamıyorum