PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
-
@abba58 hocam 3 kisi bankacilik icin,yani cok rahat 85 ler 90 lar vardir ki 3 kisi cok rahat cikar oyle dusunuyorum
-
@duyguuu37 hayırlısı olsun hocam yapacak bişey yok
-
@sertcocuk benimde 65.3 baraj düşer mi acaba?
-
Panlar aciklandi ama kazananlar belli degil onun icin 1 ay daha bekleyecgiz nedir ya ahahah cok komikmis bir siralama yapamamislar mi
-
2018 PTT sınavı yıla damgasını vurmaya devam ediyor. Daha çok sorun yaratır bu sonuçlar. İtirazları değerlendirme, itilaflı sorulara yeniden bakma derken inşallah birileri boş yere haksızlığa kurban edilmez.
-
Arkadaşlar cevap kağıtlarına bakan oldu mu benim yaptıklarımla optikte yazanda bariz farklılık var.. Ben mi yanlış görüyorum anlamadim ki
-
@culpain ayrıca beklediğimden çok çok düşük geldi , ptt beni şaşırtmaya devam ediyor
-
@culpain bende de farklılık var cidden anlam veremedim
-
@zeyneppp hocam optiğe göre 22 doğrum var görünüyor. Sonucumda ise 75 doğrum var( en az 85 bekliyordum hata payı da dahil) resmen doğrular ve yanlışlar yer değiştirmiş
-
@culpain nasıl yani optikle puanınız birbirini tutmuyor mu?
-
@culpain aynı durum bendede var hocam
-
@zeyneppp off özür dilerim ya optik konusunda ben yanlış kitapçığa bakmışım farkedemedim sabah sabah galeyana verdim
-
72.5 beni geçen illaki bi kişi vardır baya saçma bi sınav oldu
-
Elazığ gişe için pazarlama yazan arkadaşlar puanlarınız ne durumda. 80 küsür benimkisi ama 2 kişi alıyor sadece bilemedim umutlansam mı umutlanmasam mı? Sizler ne durumdasiniz
-
100 soru her soru 1 puan değil mi? Yanlış doğruyu götürmezken nasıl küsüratlı sonuç alabilirz
-
@ezo İPTAL EDİLEN 2 SORUNUN PUANINI BÖLÜŞTÜRMÜŞLER GALİBA
-
@ezo 2 soru iptal olmus 98 soru uzerinden mi bir puanlama yaptilar acaba bilemiyorum
-
Anladım arkadaşlar. Ben guydaki gibi yanlış sorular doğru varsayılmıştr diye düşündüm.
-
Bu isi Amerikalilar ya da Almanlar yapsin biz beceremiyoruz sinav sonucu aciklanmasi 6 ay itirazlar 6 ay kesin sonuc 6 ay mulakat 2 sene ise baslama 3 yil bosuna 65 yas emeklilik yasi olmamis ise tum asamalari gecip ise baslarsan 2 ay calisip emekli oluyorsun
-
Puan aciklamanin hicbir mantigi yok sahsen sinavdan sonra verilen cevap kagidini kontrol ettigim zaman hesapladigim puandan farkli gelmedi birebir ayni ... Herkes de uc asagi bes yukari puanini tahmin ediyordu.Siralamaya girip girmedigimizi ogrenemedikten sonra siz buna sonuc aciklamami diyorsunuz?