Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları
-
12 Öfkeli oyununu şiddetle tavsiye ederim. Filmi bilenler için de sıkıcı olamayacağına eminim.
Oyun İrfan Şahinbaş'ta sahneleniyor. Bu sahne seyirciyi oyunun içine alıyor adeta.
Bir de Cimri oyununu tavsiye ederim. Mustafa Kurt çok güzel iş çıkartmış. Klasik oyunlar bazen sıkıcı gelebilir ama bana bu oyun hiç sıkıcı gelmedi.
Bilet bulabilirsem Aralık'ta Lüküs Hayat'a ve Satranç'a gitmeyi planlıyorum.
*Oyunlar ADT oyunları. -
Orjinal Günahlar. İstanbulda olan varsa kesinlikle tavsiye ederim
-
Aşk Geçmişim – Pangea, Komedi dalında önümüze çıkan oyun, Pangea Yapım’ın ilk oyunu olacak. Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’dan oluşan ilgi çekici kadro şu anda provalarını sürdürüyor. Anti romantik komedi olarak adlandırılan oyunda iki beyaz yakalı, kendi gözlerinden ilişkiyi anlatacak. Günümüz ilişkilerinin kompleks problemlerini aydınlatacak olan oyun, neşemizi yerine getirecek bir metne sahip gibi gözüküyor.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları
12 Öfkeli oyununu şiddetle tavsiye ederim. Filmi bilenler için de sıkıcı olamayacağına eminim.
Oyun İrfan Şahinbaş'ta sahneleniyor. Bu sahne seyirciyi oyunun içine alıyor adeta.
Bir de Cimri oyununu tavsiye ederim. Mustafa Kurt çok güzel iş çıkartmış. Klasik oyunlar bazen sıkıcı gelebilir ama bana bu oyun hiç sıkıcı gelmedi.
Bilet bulabilirsem Aralık'ta Lüküs Hayat'a ve Satranç'a gitmeyi planlıyorum.
*Oyunlar ADT oyunları.Dikkate alınmalı @onuktekin in tavsiyesi üzerine Cimri'ye gittim, pişman değilim:) gayet güzeldi:)
-
Bende yakın tarihte takibini yaptığım ölü ozanlar derneğine gitmek istiyorum ancak tiyatro dilinde 1. Ve 2. kategori diye bir not düşülmüş anlayamadım fiyatları da devlet tiyatrosuna göre uçuk.. .Nedir kategori ?
-
@aroma hocam biletde fiyat farklılaştırması yapıyorlar. Sahneyi daha iyi gören yerleri birinci diğer yerleri ikinci kategori olarak farklılaştırma yapmışlardır.
-
@onuktekin bunlar 2 .Derece fiyat farklilastirmasi görünümünde 1. Derece uygulamaya geçmiş galiba 2. Derece fiyat dahi 56. 5 tl
-
@aroma hocam fiyat yine iyiymiş. Bir Delinin Hatıra Defteri 66'dan başlıyor 165'e kadar devam ediyor
-
@onuktekin dt ye gör e baya yüksek ondan hocam ancak gitmek istiyorum bi bakalım
-
@aroma evet karşılaştırınca cidden fazla geliyor
-
Mikro iyi anlaşılmış, günlük olaylara örnek bile bulunuyorsa bu iş tamamdır. Ama şu makro denklemleri bir türlü tutturamıyoruz. Döviz kuru artışı sonrası ihracat rakamlarında artış olması meselesini bir türlü gözleyemedim.
-
Titanic batarken ki kemancılar gibiyizdir bazen, bazen de gemiyi kurtarmanın telaşında var gücümüzle savaşırız. Yaşamak böyle bir şey değil midir işte.
https://youtu.be/rkAtA2y6pBA
Umudun şairine kulak vermek için bu güzel oyunu izlemenizi tavsiye ediyorum. -
ağlayıp rahatlamaya ihtiyacınız var ise “7.koğuştaki mucize” yi izleyin derim.