HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ YARIN METİNLER BU KONU BAŞLIGINDA PAYLAŞILMIŞTIR
-
@zenginmemur zaten mülakat tarihi hep öyle. 2015-2016 alımlarında da geç olmuştu malesef.
-
@zenginmemur bankanın çalışma koşulları daha iyi bnce
-
Arkadaşlar etkinliğe şimdi kimler katildi
-
Arkadaşlar belirtin sayıyı görelim ses getirebilecek düzeyde mi
-
facebook ta bir grupta paylaştım ama kimse ilgi göstermedi.
-
@james-buchanan hocam bir arkadaşta facebookta pek çok grupta paylaştı kaç kişi katıldı diye dört beş kişi anca var yorum yapıp beğenen anlaşılan katılım hiç olmamış gibi bisey
-
-
@ozge17 öğrenilmiş çaresizlik... etkinlik yapsak da bir sonuç çıkmaz diye düşünüyor herkes.
-
@sinek kesinlikle haklısınız ben yedek olarak alınacağız umuduyla kaç ay bekledim kaç kere aradık herseferinde ha bugün ha yarın diye oyaladılar sonrasında da almayacaklarını duyurdular..almayabilirler ama insanları bir umut bekletmek kul hakkı..helal etmiyorum!
-
@ozge17 diğer sayfaları kirletmeye hakkınız yok dikkat yaratıyım derken itici bir hal aldı yaptığın etkinlik
-
@berktanell yahu kardeşim etkinlik bitti paylaşım yapan yok neyin mersindesiniz siz sataşmak için yer mi arıyorsunuz paylaşım yapan yok yapıldı bitti en son paylaşım cuma yapıldı bitti
-
@berktanell amaç kimseyi rahatsız etmek falan degil görende girdim sayfalarda geyik yaptım millete dalaştım sanar etkinlik yazısından başka bisey paylaşılmasdi amaç insanlara ulasmakti sende öğrenirsin kardeşim gelmeyen ilanlarla
-
@berktanell sen dikkate almayabilirsin dikkate alan insanlar elbette oldu bu etkinlik senin için yapılmadı herkes için yapıldı çaba harcadık olur olmaz
-
@ozge17 forumda blog açarsın ordan yazarsın nereye girsem senin ilan metnin konular bölünmüş herkes tepki göstermiş kendi sayfanda paylaş diye dikkate almadın Cuma yine yazdın sonuç boş
-
Genel olarak etkinlik yapılınca bütün gruplarda ,sayfalarda, forumlarda paylaşılıyor daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla gelmiş bunu biten etkinlik sonrası sorun yapıyorsunuz günde belki saçma sapan farklı tarzda konularda konuşuluyor gruplarda kimse onlara bisey demiyor nedense millet ekmeğinin peşinde ilan için ses getirmek istedi diye suçlu mu oldu ? Alemsiniz artık neye kariscaginizi şaşırdınız arkadaşlar.