TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Masterchef Türkiye

FİLM-DİZİ
    masterchef türkiye
    16
    45
    4933
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      Ferenc Puskas Son düzenleyen: Ferenc Puskas

Başlık uygun mu bilmiyorum ama açmak istedim. Siz kimi tutuyorsunuz? Ben Murat'ı ve Kerem'i tutuyorum. Murat çok iyi bir trol, Kerem ise en yeteneklisi. Ufak tefek cinayetler artık sıktı. Salı günleri bunu izlemek keyifli oluyor.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • K
        kartel06 @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 Murat troll mü yoksa deli mi karar veremiyorum. Bir de yarışmadaki herkes neden o kadar gergin? Jüri dahil herkes çok sinirli 🙂

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • F
          Ferenc Puskas @kartel06 Son düzenleyen:

@kartel06 Evet jüri format gereği bence gergin olmaya çalışıyor. Mehmet şefi Fatih Terim'in aşçı versiyonuna benzetsem de en çok onu seviyorum. Murat bence eğlenmeye gelmiş, o kadar laf ediyorlar gönderemiyorlar adamı, güzel yemek yapıyor çünkü. Uğur ve Hakan da fena değil ama daha çok yolları var bence. Bir de şırdancı Mehmet bence gitmeli çok durdu. Umarım bu hafta o gider.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            Keynes Baba Son düzenleyen: Keynes Baba

İzlediğim kadarıyla, son 2 3 bölümdur izlemiyorum, öncelikle kerem ikinci sırada Uğur 'u destekliyorum. Mehmet şefin bagirmalari gordon Ramsey nin bagirmalari ni andırıyor.
            Murat hakkında yorumum en kısa zamanda gitmesi 🙂

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • K
              kartel06 @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 Murat'ı sanırım bilerek kırşkırtıyorlar veya yapım ekibi sen deli taklidi yap falan diyor. Ben hiç öyle birini görmedim.

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• F
                Ferenc Puskas @Keynes Baba Son düzenleyen:

@keynes-baba Aynen Gordon Ramsey'e benzemek için bence Hazer şefi bulmuşlar ama Mehmet Şef daha çok benziyor. Uğur'u ben de seviyorum. Ama programın orijinali de bu da şov tadında olduğu için işte Murat'a, Kerem'e, Uğur'a ve Hakan'a özellikle senaryo yazıldığını bile düşünüyorum yani sen şunu şöyle yap falan diyorlar bence. 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  Ferenc Puskas @kartel06 Son düzenleyen:

@kartel06 Aynen bence de Murat'a özellikle öyle yap diyorlar. Yemekteyiz programına da katılmış ama orada bu kadar çılgın değil. 🙂

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • H
                    hoffafd @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 az önce muratın yemekteyiz bölümlerini izledim harbi komedi adam bi kadının yemekleri övdü övdü ve ona vereceğim puanın 2 katının veriyorum dedi ve 2 verdi 😄

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • F
                      Ferenc Puskas @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd Evet karakteri zaten değişik bir adam, tam Acunluk işte. Murat da hazır ortam bulmuş, eğleniyor.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • H
                        hoffafd @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 ilginç bi karakter olduğu doğru ama yemek konusunda bilgili olduğunu düşünüyorum en azından masterchefteki şefler yemeklerini beğeniyorlar, Acun ondan yeterince faydalanır survivora filan da almış zaten ama muratın da cebini doldurur. win win durumu

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          Keynes Baba Son düzenleyen:

Senaryo yazıldığı benimde aklıma gelmiyor değil. Çoğu şeyi abartiyorlar.
                          Evet murat çoğu yemeği güzel yapiyor ama ben öyle davrananlari pek sevemiyorum, (Uğur istisna 🙂
                          Programin orijinalinin 1 sezonunu da izledim, ufak tartışmalar oluyordu ama bizim programdaki davrananlari pek görmedim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • M
                            mbguy Son düzenleyen:

Zaman geçirmelik hem de yakaladığım kadarıyla değişik tarifler öğrenmeme sebep oluyor. Ama çok uzun sürüyor sonunu getiremiyorum çoğu zaman.
                            Favorim Uğur ama kazanması gereken kerem
                            En baş elenmesi gereken: Kezban eslem 🤦🏻‍♀️

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

• F
                              Ferenc Puskas @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd Murat'ı Survivor'a aldığını bilmiyordum. Çok komik gerçekten. Yani izlemesi eğlenceli oluyor adamı.

• F
                                Ferenc Puskas @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy Keşke yemek tarifi de verseler, genel de vermiyorlar hemen geçiyorlar yemekleri. Eslem hakkında ben de aynı şekilde düşünüyorum. 🙂

• Antimülakat
                                  Antimülakat Son düzenleyen:

Proğram fena değil, eğlenceli ama ömrü uzun olmaz. Murat ciddi bir trol ama Survivor'da onu dövebilirler. Gerçi Survivor tamamen yarışma formatına döndü, zorlu ada koşulları (balık tutma, Hindistan cevizi toplama, pirinç pilavı yapma) geride kaldı. Adamlar her gün açık büfe yemek yiyor nerdeyse. O da tamamen yarışmaların daha çekişmeli geçmesi için. O yüzden onun da pek tadı kalmadı ama yine de hangi eve misafirliğe gitsem sırf tv açık olsun diye Survivor açılıyor 😎

• F
                                    Ferenc Puskas @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Valla eskiden Survivor'ı çok severdim. Ne zaman Turabi gibi tipitipler çoğaldı o zaman tadı kaçtı programın. Masterchef de umarım devam eder, yani format güzel bence.

• KöyünDelisi
                                      KöyünDelisi 2018 kpss Son düzenleyen:

Eşimin favori programı, Meltem'i destekliyor. Hatun izleyince haliyle size de izlemek düşüyor ben de Kerem'i başarılı buluyorum, o çocukta iş var 🙂

aç içimdeki sandıkları
                                      dök ortaya
                                      kıy gitsin
                                      unut kimdim

Oku canıma!

• O
                                        Olumsuz Dışlama Son düzenleyen:

Murat ilginç bir karakter, sinir oluyorsun ama izletiyor kendini. Acun buldu yine bir kaç karakter: Mehmet ve Murat programda göze çarpanlar.

• Antimülakat
                                          Antimülakat Son düzenleyen:

O değilde şimdi bu program tuttuğu için çakmalarının çıkması muhtemeldir. Her gün 6-7 arasında düşene kadar devam ederler. Artık doyma noktasına gelindiğini saat 6-7 arasına düşünce anlarsınız.

• Alpha
                                            Alpha Son düzenleyen:

Sanki murat ı özellikle koymuşlar gibi.yani ne bilim her şey planlı gibi geliyo bana.yoksa bi insan bu denli tuhaf olamaz

Açık olun..
                                            Net olun..
                                            Sahici olun..

Antimülakat F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti