Masterchef Türkiye
-
Başlık uygun mu bilmiyorum ama açmak istedim. Siz kimi tutuyorsunuz? Ben Murat'ı ve Kerem'i tutuyorum. Murat çok iyi bir trol, Kerem ise en yeteneklisi. Ufak tefek cinayetler artık sıktı. Salı günleri bunu izlemek keyifli oluyor.
-
@alageyik08 Murat troll mü yoksa deli mi karar veremiyorum. Bir de yarışmadaki herkes neden o kadar gergin? Jüri dahil herkes çok sinirli
-
@kartel06 Evet jüri format gereği bence gergin olmaya çalışıyor. Mehmet şefi Fatih Terim'in aşçı versiyonuna benzetsem de en çok onu seviyorum. Murat bence eğlenmeye gelmiş, o kadar laf ediyorlar gönderemiyorlar adamı, güzel yemek yapıyor çünkü. Uğur ve Hakan da fena değil ama daha çok yolları var bence. Bir de şırdancı Mehmet bence gitmeli çok durdu. Umarım bu hafta o gider.
-
İzlediğim kadarıyla, son 2 3 bölümdur izlemiyorum, öncelikle kerem ikinci sırada Uğur 'u destekliyorum. Mehmet şefin bagirmalari gordon Ramsey nin bagirmalari ni andırıyor.
Murat hakkında yorumum en kısa zamanda gitmesi -
@alageyik08 Murat'ı sanırım bilerek kırşkırtıyorlar veya yapım ekibi sen deli taklidi yap falan diyor. Ben hiç öyle birini görmedim.
-
@keynes-baba Aynen Gordon Ramsey'e benzemek için bence Hazer şefi bulmuşlar ama Mehmet Şef daha çok benziyor. Uğur'u ben de seviyorum. Ama programın orijinali de bu da şov tadında olduğu için işte Murat'a, Kerem'e, Uğur'a ve Hakan'a özellikle senaryo yazıldığını bile düşünüyorum yani sen şunu şöyle yap falan diyorlar bence.
-
@kartel06 Aynen bence de Murat'a özellikle öyle yap diyorlar. Yemekteyiz programına da katılmış ama orada bu kadar çılgın değil.
-
@alageyik08 az önce muratın yemekteyiz bölümlerini izledim harbi komedi adam bi kadının yemekleri övdü övdü ve ona vereceğim puanın 2 katının veriyorum dedi ve 2 verdi
-
@hoffafd Evet karakteri zaten değişik bir adam, tam Acunluk işte. Murat da hazır ortam bulmuş, eğleniyor.
-
@alageyik08 ilginç bi karakter olduğu doğru ama yemek konusunda bilgili olduğunu düşünüyorum en azından masterchefteki şefler yemeklerini beğeniyorlar, Acun ondan yeterince faydalanır survivora filan da almış zaten ama muratın da cebini doldurur. win win durumu
-
Senaryo yazıldığı benimde aklıma gelmiyor değil. Çoğu şeyi abartiyorlar.
Evet murat çoğu yemeği güzel yapiyor ama ben öyle davrananlari pek sevemiyorum, (Uğur istisna
Programin orijinalinin 1 sezonunu da izledim, ufak tartışmalar oluyordu ama bizim programdaki davrananlari pek görmedim. -
Zaman geçirmelik hem de yakaladığım kadarıyla değişik tarifler öğrenmeme sebep oluyor. Ama çok uzun sürüyor sonunu getiremiyorum çoğu zaman.
Favorim Uğur ama kazanması gereken kerem
En baş elenmesi gereken: Kezban eslem ️ -
@hoffafd Murat'ı Survivor'a aldığını bilmiyordum. Çok komik gerçekten. Yani izlemesi eğlenceli oluyor adamı.
-
@mbguy Keşke yemek tarifi de verseler, genel de vermiyorlar hemen geçiyorlar yemekleri. Eslem hakkında ben de aynı şekilde düşünüyorum.
-
Proğram fena değil, eğlenceli ama ömrü uzun olmaz. Murat ciddi bir trol ama Survivor'da onu dövebilirler. Gerçi Survivor tamamen yarışma formatına döndü, zorlu ada koşulları (balık tutma, Hindistan cevizi toplama, pirinç pilavı yapma) geride kaldı. Adamlar her gün açık büfe yemek yiyor nerdeyse. O da tamamen yarışmaların daha çekişmeli geçmesi için. O yüzden onun da pek tadı kalmadı ama yine de hangi eve misafirliğe gitsem sırf tv açık olsun diye Survivor açılıyor
-
@antimülakat Valla eskiden Survivor'ı çok severdim. Ne zaman Turabi gibi tipitipler çoğaldı o zaman tadı kaçtı programın. Masterchef de umarım devam eder, yani format güzel bence.
-
Eşimin favori programı, Meltem'i destekliyor. Hatun izleyince haliyle size de izlemek düşüyor ben de Kerem'i başarılı buluyorum, o çocukta iş var
-
Murat ilginç bir karakter, sinir oluyorsun ama izletiyor kendini. Acun buldu yine bir kaç karakter: Mehmet ve Murat programda göze çarpanlar.
-
O değilde şimdi bu program tuttuğu için çakmalarının çıkması muhtemeldir. Her gün 6-7 arasında düşene kadar devam ederler. Artık doyma noktasına gelindiğini saat 6-7 arasına düşünce anlarsınız.
-
Sanki murat ı özellikle koymuşlar gibi.yani ne bilim her şey planlı gibi geliyo bana.yoksa bi insan bu denli tuhaf olamaz