Masterchef Türkiye
-
@bilginaky tespitinizden dolayı tebrik ediyorum. Doğru bir öngörü
-
@alageyik08, içinde söyledi: Masterchef Türkiye
Uğur kazandı. Nedense Kerem'i son bir aya kadar desteklerken benim için ibre Uğur'a dönmüştü. Ben sevindim ya hayırlısı olsun. Ama bana kalırsa Avustralya> Dubai.
Kerem in aşırı stres yaptığını ve bunun da sonucu ciddi derecede etkilediğini düşünüyorum. Ama Uğur un son hazırladığı tabak bence efsaneydi kabul etmek gerek
-
yarışmanın bitmesine çok sevindim. İzlemesemde evdekiler izlediği için evet şef dediklerine tansiyonum 16lara fırlıyordu. Sanki askeriyedeler gibi hazır ola geçip, evet şef demeleri son derece rahatsız edici.
-
Valla son günlerde izlediğim en vakit öldürücü program. Sonu hiç bir yere varmıyor ama dehşet hipnoz etkisi olan bir program. Hep sonuna kadar en iyi tabağı kim çıkardı? Sorusunu merak ederek saatlerin tükendiğini anlıyorsun. Bir de Acun Ilıcalı programlarında şu birbirini eleme ve her hafta birisinin elenmesi konusu programlara ciddi heyecan katıyor.
-
Severek izliyorum gün boyu ders çalıştıktan sonra güzel deşarj ediyor insanı. Biraz da yemeğe karşı ilgisi olan bi insan için bulunmaz nimet.