Muhabbet Bahçesi
-
@baumol bi uçtan diğer uca gittik hep beton ha Allah var uçaktan karadenize doğru bakınca orman görünüyordu :d
-
@shady1 sgk derdine yansın artık böyle denetçi bulmak kolay mi yolla ordan bir coso piramidi
-
@shady1 teşekkür ederim sorduğunuz için kasiyer olarak çalışıyorum 2 aydir, gida sektörünün bütün ağırlıgi kpss çilesini geride birakti diyebilirim, sizleri sormali
-
@genclerbirlikli senin gibi bir kontrolörü de kaybetti , şimdi ahu figan etsin
-
@falanfilan, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 teşekkür ederim sorduğunuz için kasiyer olarak çalışıyorum 2 aydir, gida sektörünün bütün ağırlıgi kpss çilesini geride birakti diyebilirim, sizleri sormali
iyiyiz bizler hocam ne demek ara sira sorariz böyle
A grubu kariyer meslekte görmek isteriz sizi insallah -
@genclerbirlikli Ahahahah Seni semtime davet ediyorum bodycim. Her türlü doğa güzelliği var burada
-
@baumol aman sırtlan filan olmasın bak nasıl doğal güzellikler var
-
@genclerbirlikli Mamut var
-
@baumol ezer o bizi ya bukalemun filan yok mu
-
@shady1 inşallah hocam nasip olursa ben de sizler gibi emeğimin ekmeğini yerim ️
-
@genclerbirlikli bukalemun istemediğin kadar var
-
@shady1 İş teftiş bekliyoruz Yıllardır
-
@buhara allah sabir versin insanin ömrünü yiyen bir süreç o
-
@baumol mamut ve bukalemunun olduğu doğal ortam nasıl bir ortamsa
-
@shady1 napalim be is hayatina uyum saglamaya calisiyoruz..heycanli ama guzel hissettiriyor allah herkese nasip etsin insallah
-
@shady1 akşamım şenlendi vefası güzel dostum çok sükür mesleğe başladım onun dışında aynı koşturmaya devam seni sormalı nasılsın, nasıl gidiyo ?
-
@shady1 hamdolsun iyiyiz başkan. Sen de ne var ne yok
-
@meçhulasker şükür hocam , nasil gidiyor sgk
-
@gök-kız, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 akşamım şenlendi vefası güzel dostum çok sükür mesleğe başladım onun dışında aynı koşturmaya devam seni sormalı nasılsın, nasıl gidiyo ?
Allaha şükür iyiyim hocam, bilmukabele ...
Az mi bekledik sizle sgk yi nasil unuturum sizi biz de atıldik iş hayatina koşturmaca aynen -
@shady1 vayy shady dostum selam..Ben sgk ile boğuşuyorum desem yeridir 2018i soruşturma süreci ile bitirdim ve hala başlayamadım süreç beni bitirdi yani:)hakimlik sınavına girdik onda da sanırım çuvalladık tek umudumuz bu ay göreve başlamak Allahın izniyle.Sen nasılsın ne var ne yok..?