KPSS 2016 Lisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
@btlbtl hocam ilk alım için zor görünüyor. Ama süreç içerisinde gelecek alımlar için umudunuzu yüksek tutun. Puanınız gayet iyi.
-
@ank alım sayısı o kadar az ki pek mümkün değil hocam.
-
@Antimülakat analiz yapmanız mı mümkün değil? Yoksa daha önceden puanımı yazmıştım size gelmesi mümkün değil gibi bi sonuç mu çıkarmalıyım bu cevaptan . Kadrolar o kadar az ki kafalar inanılmaz karışık. Eskiden az biraz tahminde bulunurdu şu süreçte pek mümkün değil gibi
-
@ank hocam kimsenin moralini bozmak istemem, kimsenin ümidini kırmak istemem, kimsenin tercihlerinie etkilemek istemem ama totalde iibf ye verilen kadro 205. 145 alımda 4001 var. 88-89-90 taba puanlar havada uçuşur sadece bunu söyleyeyim.
-
@Antimülakat hiç tercih yapmim mi yani
-
@btlbtl Hocam tercih yapmayın deriz kazara puanlar düşer ve sonra biz vebale girmiş oluruz fakat reel hesaplamalarla puanınız ilk alım için yetersiz kalacaktır. Siz yine de tercih yapmak isterseniz yapın ama gerçekçi olan puanların yüksek kalacağı.
-
@Agor tabiki haklısınız. kadro sayısı çok düşük farkındayım. ama tercik yapmam 2017/1 de tercih yapmamı engellemiyor değil mi ?
-
@btlbtl Yok hocam istediğiniz gibi, istediğiniz kadar tercih yapabilirsiniz alımlar oldukça.
-
bu seneden sonra alımları minimize edeceklerini duymuştum . daha ne kadar azaltabilirler ki...
-
@btlbtl farklı söylentiler dolanıyor etrafta hocam, bir çok kurumun merkezi alım yerine mülakatla alıma geçeceği veya kamu alımlarının azalacağı yönünde söylentiler. Kamu alımlarını azaltamayacakları alanlar var, bunların dışındaki az alım yapan alanlarda neler olacak önümüzdeki süreçte takip edip göreceğiz.
-
bu başlıkla alakasız olacak ama meb sizce şubatta atama yapacak mı ?
-
@btlbtl bunu bir duyum niteliğinde mi soruyorsunuz? Eğer öyleyse forumun içinde bir çok başlıkta bir çok farklı kurum hakkında tahminler konuşuluyor fakat net bir şey söylemek güç veya şahsımın net bir bilgisi yok.
-
eşim de onu bekliyor da sizin fikrinizi sormuştum konuyu dağıttığım için kusura bakmayın
-
İyi akşamlar .. 89.87 gibi bi puanla üniversiteleri yazmayıp dhmi ve et süt yazcam gibi.sizlerce mantıklı mı? Risk mi alıyorum acaba . Önerileriniz var mıdır ?
-
@ank hocam ihtimal var, risk derken çok da risk sayılmaz. Sonuçta kadroların büyük çoğunluğu burada. Aklınızda bu meslek varsa bence doğru yoldasınız. Kaybınız en fazla 6 ay olacak bu puanla en olmadı 2. alımda garanti yerlere oynarsınız.
-
@Antimülakat sağolun hocam, içim rahatladı Allah razı olsun:) insan bilse de sizin gibi işi bilenlerden bişeyler duymak güzel oluyor ..
-
4 alımında boyle gittigini varsayarsak 86.43 le sonuncuda atanma ihtimalim varmidir acaba?
-
başvuru ücreti var mı? ÖSYM sitesinde yazmıyor ama geçen sene 15 TL miş
-
@AKKygsz ilk atamalarda ucret alinmiyor
-
@mervetohum bölüm ne kaç binincisin