2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Biraz insallah kısa sürer.
-
Arkadaşlar haber alan hiç yok mu? Bi de vakıf katılımda çalışan birilerni tanıyor musunuz? Maaş düzeyini bilen kimse var mı?
-
@efendy34 bizde net bir bilgi yok hocam. Bankalar genelde çok bekletmez ama inşallah bu seferde öyle olur.
-
@endüstrici arkadaşım hangi numaradan arandınız acaba? Ben de mulakata hak kazananlardanim fakat halihazirda ankarada çalışıyorum. Arayıp da acamadigim bir numara olabilir mi diye merak ediyorum? (Allah korusun)
-
Umarım suyunu çıkarana kadar uzatmazlar bu süreci ama korkarım uzayacak
-
Mülakat için aramalar devam ediyor mu acaba? Hala bekleyişteyiz..
-
@mrvhuab 1 arkadaşın dışında kimse aranmadı sanırım yazmadı kimse o arkadaş sanırım sınavda 1. oldu ki arandı
-
@efendy34 ya da arananlar köprüyü geçtikleri için buradan yazmiyorlar..
-
Aslında fazla zaman olmadı. 2 aralık sınav, 14 aralık sınav sonucu.. Ocak ayı sonuna kadar mülakat araması olur umarız. Sonrasında da bayağı bekleyiş olacak çünkü. Olsun da geç olsun..
-
@efendy34 forumda aranan bir tek ben olabilirim ama mülakata gelen başka adaylar da vardı. Foruma yazmayan kaç kşi var kim bilir sadece buradakiler olarak değerlendirme yapmayın. Mülakat sonrasında herhangi bir dönüş almadım zaten mülakatta sorduğumda da sürecimiz biraz uzun olacak bekleyişte kalın denildi.
-
@endüstrici bu bilgi verildiyse tamamdır bekleyeceğiz mecburen. dediğim gibi olumlu olsun da .. amin
-
iptal falan oldu heralde... 2 ay bitti, bu kadar olmaz ya
-
@sems kral bi arasan yarın da ben arayım.. acaba süreçte bi iptal mi var diye soralım ağız birliği yapıp..
-
Mail attım insan kaynaklarına, keza telefonla ulaşılmıyor.
Sürecin devam ettiğini, mülakat tarihleri belli olunca bilgi verileceğini , ilgimiz için teşekkür ettiğini söyleyen bir cevap attılar. -
@sems bende bugün aradım sürecin devam ettiğini aranmanın yanı sıra maille de dönüş yapıldığını söylediler.
-
İyi günler arkadaşlar, bugun arandım, mülakata davet aldım haftaya.
-
merhaba arkadaşlar ben de bugün arandim banka tarafindan. bir arkadaş yukarda mülakata girdiğinden bahsetmiş acaba olumlu veya olumsuz bir dönüş aldı mı bu süreç içersinde?
-
@glmz mülakattan sonra henüz dönüş yapmadılar malesef
-
Arkadaslar ben de mulakat icin arandim.kendi belirledikleri tarih ve saatte orada olmami soylediler.sinavdan sonra mulakata kadar 2 ay bekledik. kim bilir mulakattan sonra ne kadar beklicez.mulakatta sorduklari sorular degisebiliyormus zorluk kolaylik cok belli degil.mulakata girenlerden ne soracaklari hakkinda hic degilse kisacik bilgi verebilecek var midir? (ben girdikten sonra bilgi vericem)
-
Aranan arkadaşları mülakat için kaç gün sonrasına davet ediyorlar? Söyledikleri gün için işimiz varsa başka bir güne çekemez miyiz acaba ?