2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
@meryemkya keske ama bilgilendirme yapilmadi
-
Ingilızce acayip zordu inşallah artıklarım tutarda 2-3 net gelir
-
sözel: 40 soruda 39 soru cevapladım 1 saat gibi bir süre harcadım. 35 net civarı bekliyorum
ingilizce: 40 soruda 39 soru cevapladım fakat zordu emin değilim açıkçası, yani biraz sallamada oldu 20 net civarı gelebilir
matematik: En sona bıraktığım için 15 soru civarı yetiştiremedim, 40 soruda 25 28 soru arası bir şey yaptım. oradan da 25 net bekliyorum.
çok iyi geçmesede fena degildi sanırım, ama yakın zaman mülakata çagırırlar mı emin degilim çünkü baya giren vardı illa ki çok iyi yapanlar vardır. -
Bu sene açılan a kadro sınavı az olunca katılımda yüksek oluyor bu sınavlara.
-
Arkadaşlar bu vakıf katılım neye göre kime göre sınav daveti gönderiyor
vakıf katılım kendi kariyer sayfasını ne zaman devreye aldı -
Arkadaşlar bu sınav hangi pozisyonlar içindi uzmanlık mı? Bir de özgeçmiş mi bıraktınız siteye? Cevap verirseniz sevinirim.
-
@872 ben arayıp sormuştum sınavdan önce genel bi alım olacakmış her pozisyona yapılan netlere göre de yerleştirme yapılacakmış
-
@meryemkya hocam haberim yoktu benim, duyuru falan yapıldı mı? Nasıl haber alabilirdik acaba önceden.
-
@872 duyuru falan yapılmadı herkese aynı mail atılmış ben merak ettiğim için aratıp sormuştum sınavdan önce
-
@meryemkya tmmdr hocam teşekkürler.
-
iyi günler arkadaşlar, herhangi bir şekilde geri dönüş alan var mı ?
daha önce sınava girenlerden yani bu süreci takip edenlerden bilen var mı, ne kadar sürüyor ortalama bu süre ? -
Kardeşim ocak ayinin ortasını bulur sanırım yeni dönem planlamasindan sonra belli olur diye dusunuyorum.
-
Geçen yıl Aralık ayında mülakata girdim diyinler var
-
Temmuz’da mülakata girip hala sonuç alamayanlar duydum
-
@sems Bana az önce mail geldi. Sınavda başarılı oldunuz mülakat tarihleri belirlenince tarafınıza bilgi verilecektir yazıyor.
-
banada az önce mail geldi başarılı olduğuma dair. Süreç hızlı ilerliyor gibi...
-
Ben de aynı maili aldım..
-
Arkadaşlar sadece olumlu olanlara mı e-mail geliyor? Yoksa sıra sıra mı ilerliyor? Bilgi verirseniz sevinirim
-
Mail gelen arkadaslarim sinavda ingilizce yaptiniz mi
-
Arkadaşlar herkese merhaba, umarım Allah herkesin kalbine göre verir, sınava girdim sınavım başarılı geçti ve mülakata çağrılanlardanım ancak ben bu sınavın hangi pozisyon için olduğunu bilmiyorum. Sadece gelen maile göre sınava girdim. Mailde sınavın hangi pozisyon için olduğu söylenmemişti. Başvuru yapmamama rağmen gelen sınav daveti için maillerimi karıştırdığımda Vakıf Katılım ST pozisyonu için aynı yönergelere sahip mayıs tarihli sınava davet maili ile karşılaştım. Bu sınav ST için mi yoksa muhtemel başka pozisyonlar için mi? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.