2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
@the-kaymakam eger senin icin daha uygun bi zaman varsa soruyorsun onlara da uygunsa cekerler.bikac gun sonraya kendileri ayarlamis oluyo aradiklarinda.
-
Mulakat icin yeni davet alan arkadaslara daha once sinaviniz olumsuz sonuclanmiatir maili gelmis miydi ??
-
olumsuz olsa neden davet etsinler ki ? olumlu olduğu için çagırdılar, hatta telefonda bilgisinide verdiler. sınavda başarılı oldunuz tebrikler diye.
-
@sems normalde sinav aciklanali epey zaman oldu olumlu sonuclandiginda da genel olarak bildigimiz olumlu sonuclandigini soylediklerinde mulakat tarihide belirleniyor. Oyuzden sordm
-
@sems ayrica olumlu oldugu icin cagircaklarini ben de biliyorum zatn.
-
İyi günler arkadaşlar,
Bugun sabah mülakata girdim. Sabah 9 da davet edilmiştim, 9:30 gibi mülakata alındım. Benim gibi toplam 5 kişi falan daha vardı orada sanırım sonrasında da onlar mülakata girdiler. Mülakatta teknik bir soru sorulmadı, genel sorular soruldu klasik mülakat soruları. Anladığım kadarıyla, ön mülakat gibiydi, tekrar mülakata çağırabileceklerini, ihtiyaca göre bir havuz oluşturduklarını söylediler. Ayrıca sürecin 2 ila 6 ay arasında sürecegini söylediler...Herkese bol şans -
@sems benim de aynı şekildeydi mülakat..diğer arkadaslara da başarılar..
-
Merhaba, benim mülakat saatim 11.30'tu, 11de gittim. 11.05te içeri girdim. 15 dk kadar cv inceleme, iş tecrübem, üniversitede ekstra ne gibi aktivitelere katıldığım soruldu. kaç kişinin mülakata girdiğini sordum, mayıs ayında sınava girenler de dahil olmak üzere mülakata çağırıldığını, personel ihtiyacı oldukça havuzdan çekileceğini söylediler. Hakkımızda hayırlısı..
-
Benim anladığım kadarıyla, 6 ayı bile geçebilir yani tamamen ihtiyaca göre alım yapılacak ya da yeni açılacak şubeler için havuz oluşturuluyor. Mayıs ta girenler hala bekliyorsa demek ki .... Buraya ümit bağlamamak lazım herhalde.
-
Arkadaşlar acaba hangi numaradan aradınız. Beni 0216800.. Diye devam eden bir numara aramış da o yüzden soruyorum.
-
Arkadaslar hangi numaradan arandınız yazar mısınız
-
Arayan numara bu arkadaşlar 02168003812
-
Beni de henüz bu sabah aradılar. Önümüzdeki haftaya mülakat randevusu verdiler. Mülakata giren arkadaşlar mülakat hakkında biraz daha bilgi verebilir mi ?
-
@busra11 genel mülakat sorularını biraz daha açıklayabilir misin?
-
Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar hakkımızdan hayırlısı olsun çarşamba günü mülakata girdim. Mülakat genel bi sohbet havasında geçti. Kendini tanıt, iş tecrübesi , üniversite de ne yaptın gibi genel sorular soruldu. Katilim bankacılığı hakkında bilgi verirmisin gibi bi soruda soruldu bana. mülakat yapan kişiler çok iyilerdi. Ama süreç çok uzun sürecek gibi galiba bakalım artık ne olacak.
-
Bana olumsuz döndüler arkadaslar bilginize
-
@mrvhuab beni daha mülakata çağırmadılar, size neden olumsuz olduğu hakkında bilgi verdiler mi? Benim gibi mülakata çağırılmayan var mı acaba ?
-
@mrvhuab ne zamandı mülakatın bir de bugün mu aradılar.
-
@the-kaymakam sizi ilk mülakata da mı çağırmadılar yoksa ikinci mülakattan mı bahsediyorsunuz ?
-
@sems ilk mülakat için bile aramadılar henüz