ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
-
Enerji bak 5 kişilik denetçi yrd 20 katı klasik sınava olan ilan 100.aday 84.7 de kapatmış.(yds yok sınavda ing kompozisyon var+ 2017-2018 p48)
-
Garip bir sekilde düşük kapatmış
-
Şaka mı bu gelmez diye 87 ile başvurmadım:/
-
@olursaolur alım sayısı 5 kişi sınav klasik ve ingilizce komp. var o nedenle düşmüş bir de masraf git gel vs etkilemiştir bu ilanı.
-
@aslan-reyiz dguy da sasirtmisti bu da oyle oldu darısı tedas a diyelim
-
Gerçekten şoke edici, hakikaten puan yeter yetmez düşünmeden her sınava başvurmak gerek gerçekten çok şaşırdım taban puana
-
Sınav 16/17 Mart'ta. giris belgelerini 16.03 ,9:30a kadar alabilirsiniz deniyor. Yani elden almaya önce gitmeye gerek yok o zaman.
-
ingilizce kompozisyon olacağını sanmıyorum.Bence kompozisyon ve ingilizce ayrıdır.
-
Aynı gün TİKA ve ETKB'nın uzman yardımcılığı başvurusu için evrak getiriyorum nasılsa diye başvurmuştum 85 puanla hiç umudum olmadan, çağrılmışım sınava. Çok sevindim!
-
Sınavın düşük kapatma sebebi sınavın klasik usul olup + ingilizcenin klasik sınav olarak yapılması üstelik her bir konudan 60 dan az puan almamak + genel ortalama 70 üstü olmalıdır şartı sınavı baya aşağıya çekti. BDDK da aynı şekil 80 taban puanla kapattı hatta tam başvuru sayısı tamamlanmadı. Mülakata alım sayısından az kişi kaldı Normal kurum sınavı tarzı sınav olaydı +92 çekerdi. 88 puanla başvurmadım başvurmamda ingilizcem yok.
-
ilanda ingilizce ve kompozisyon yazıyor. Bunlar ayrı 2 başlık mı yoksa İngilizce kompozisyon mu olucak bilgisi olan var mı?
-
İngilizce kompozisyon yazdıran kurum görmedim. İkisi farklı bölüm olarak karşımıza çıkacaktır. İngilizce test mi olur onu merak ediyorum
-
84 şaka mı
-
Arkadaşlar calışmalar nasıl gidiyo
-
gecmis sinav sorularina nasil ulasabiliriz
-
@gözde elinde olan varsa bend alabilirmiyim
-
İlk defa sınavla alım yapılıyor diye biliyorum
-
Acaba İngilizce nasıl olcak
-
Oturumlar ve giriş yeri açıklanmış arkadaşlar. Sınavın 2 gün 9.30 dan 18.00 a kadar sürmesine mi şaşırayım yoksa yemekhanede sınava girmeye mi? kararsız kaldım.
-
O kadar saat sınav mı sürer allahım yardım et