2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@mnurcan olumlu mu sonuçlandı hocam sizin ?
-
@70mb hayır olmadı:)
-
@mnurcan hayırlısı olsun hocam geçmiş olsun..
-
@mnurcan ve diger sonucu olumsuz olan arkadaslar , gercekten üzüldüm adiniza . Insallah bir dahaki sefere sonuc olumlu olur .
-
@70mb teşekkürbederim. Sizin nasıl sonuçlandı?
-
@Müfettiş-Gadget teşekkür ederim. Sizin olumlu sonuçlandı galiba. Tebrik ederim hayırlı olsun.:)
-
@mnurcan yok ben girmemiştim sadece sorularla sonuç arasında bir bağıntı olup olmadığını merak ettim biraz daha kolay sorular deyince.
-
silinmiştir
-
@maliyaz69 Hocam ikidir aynı içerikte ileti atıyorsunuz. Ancak 45 kişiyi birden töhmet altında bırakacak şekilde ithamda bulunamazsınız. Şahsen bildiğiniz kişiler ya da gözlemleriniz olabilir ancak bu 45 kişinin birden haketmediği anlamına gelmez, gelemez. Bu sebeple lütfen bu tavrınızı sürdürmeyiniz. Üzgün olduğunuzdan elbette anlayışla karşılıyoruz tepkinizi ancak peşin hüküm ile saldırgan tavrınızı devam ettirmemenizi yönetim olarak sizden rica ediyor, iyi forumlar diliyoruz.
-
@mk-ank Düsünduerimi rahatca paylasamayacaksam burda ne işim var.
-
@maliyaz69 Düşncelerinize saygı duyuyoruz ama 45 kişiyi birden bu şekilde itham etmenizi yanlış buluyoruz. Bu her yerde saldırgan bir tavır olarak kabul edilir. Siz bu sözlerinizle bir kişiyi dahi yok yere itham ediyorsanız ki bu çok ciddi bir ihtimal, biz buna müsade etmiyoruz. Siz kazanan 45 içinde yer alsaydınız ve bir başkası bu şekilde sizi de kapsayacak biçimde ithamda bulunsaydı sizin için de aynı mudafaayı ve hassasiyeti elbette gösterecektik.
Bu nedenle sizden anlayış ve empati bekliyoruz. -
@maliyaz69 Şu söylediğiniz ilk önce kendi emeklerinize haksızlık atanan adam sanki hiç bir şey yapmamış yatağında yatarken biri gelmiş seni sayıştay denetçisi yapalım demiş gibi konuşuyorsunuz. Sizin geçtiğiniz bütün zorlu yollardan onlar da geçti sen kendinin hakettiğini düşünüyorsun da onların neden haketmediğini düşünüyorsun? Referans olayına gelince siz de referans aradınız ya bulamadınız ya da yeterli olmadı. Eğer ki siz kimseye ulaşmaya çalışmadan bir referans arayışı içinde olmadan mülakata girdiyseniz siteminizde bir nebze olsa da haklisiniz. Bir nebze diyorum çünkü kazanan herkesi haketmemis olarak görmek tam bir akıl tutulması...
-
Ne demek haketmediler. 135 kisinin hepsi hakediyordu. Sadece bundan sonrasi kader kismet birde sans faktoru. Sayistay sadece referansla hareket edecek bir kurum degil. Uzgunsunuz evet anlasilabilir fakat bunu kazanan 45 kisiyi itham altinda birakarak konusmak cok yanlis.
-
Dostlar moderasyon gerekli müdahaleyi yapmış durumda. Lütfen tek tek hepiniz yanıt vererek tartışmayı körüklemeyin. Biz gereken tavrı gösterdik ve hepiniz adına yanıt verdik zaten. Bu nedenle lütfen bir polemik haline getirmeyin bu tartışmayı.
-
Haketti haketmedi mevzularına girmenin anlamı yok kaldı ki 137 kişi potansiyel olarak haketmiştir ancak benim burada üzüldüğüm nokta 2 sınavın birincisininde listede yer almaması. Şimdi bana yok her karakter mesleğe uygun olmayabilir diyebilirsiniz ancak bu sınavlarda 1. olmanın ne kadar zor olduğunu yine en iyi bu 137 kişi biliyor bu kapasitede birisi her türlü bu işi yapar zaten 2 arkadaşımızda gayet donanımlıydı. Şahsen üzülmekle birlikte 2. mülakata olan inancım da azaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
1- icra takibinde alınan harçlar
2- yönlendirici vergiler
3- kazanın laneti
4- homoeconomicus ve imparatorluk oyunu -
@mbu imparatorluk oyunu neymis. Age of empiresi mi soruyorsunuz efenim oyun hileside verebilirim deseydin. Iki sifre verirdin guzel olurdu
-
@ofa En azindan kaymakamlikta ki teammul burdada olsaydi bari. Gercekten sinav birincisinin listede olmamasi cok uzucu. Bir insan daha ne yapabilir nekadar kendisini ispatlayabilir oyle degil mi? Fazla degil birazcik vicdanli olmali insanlar. Unutmamalilar ki onlarda orda daimi degil yarin obur gun emekli olup gidecekler. Kendilerinin sahsi sirketleride degil buralar devlet kurumlari. Yarin birgun kendi evlatlari veya torunlari ayni muameleye tabii tutulsa ne dusunurler?
-
@LioN Hocam söylediklerinizin bir kısmında haklısınız ancak kaçırdığınız bir nokta var ki mülakata 132 kişi giriyor ve heyet bu kişiler arasından 45 kişi seçmek zorunda. Evet referans mevzusu çok vahim durumlara gelmiş olabilir ancak bu heyet üzerinden kazanan 45 kişiyi töhmet altında bırakmaktan başka bir anlam ifade etmez
-
@underwood 137*